معاون بهرهبرداری برق منطقهای عنوان کرد؛
تعارض سازمانی مهمترین مشکل برق منطقهای در پایتخت
معاون بهرهبرداری برق منطقهای تصریح کرد: در منطقه تهران 7 میلیون و 810 هزار مشترک را برقرسانی میکند که از این میزان 24.63 درصد از مشترکین در حوزه برق تهران قرار دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، قربانعلی فلاح، معاون بهرهبرداری برق منطقهای در نشست خبری حوزه عملیاتی برق تهران که از استان قزوین شروع شده و از جنوب به قم و از شرق به فیروزکوه ختم میشود، اظهار داشت: برق منطقهای وظیفه تولید و انتقال نیرو را دارد.
وی زمان پیک بار را در سال جاری 89- 89 مگابات اعلام کرد که این میزان پیک در تهران نسبت به کل کشور 18.31درصد بوده است.
معاون بهرهبرداری برق منطقهای تصریح کرد: در منطقه تهران 7 میلیون و 810 هزار مشترک را برقرسانی میکند که از این میزان 24.63 درصد از مشترکین در حوزه برق تهران قرار دارد.
وی ادامه داد: ما 292 پست انتقال و توزیع داریم که 17 پست مربوط به انتقال و مابقی مربوط به شبکه فوق توزیع است که از این میزان 13.85 پست فوق توزیع در شبکه برق تهران وجود دارد.
فلاح با اشاره به اینکه شرایط برقرسانی به تهران به دلیل وجود مراکز حساس و حیاتی کشور ویژگی خاصی دارد تصریح کرد: برای خدماترسانی به تهران با پیچیدگی سازمانها روبرو هستیم و مهمترین مشکل ما تعارض است که تداوم و سرعت برقرسانی نیز از درجه اهمیت ویژهای برخوردار است. ضمن اینکه مجبوریم سطح برقرسانی در این شهر را به سایر کشورها برسانیم.
وی همچنین گفت: پیچیدگی و فرسودگی شبکه نیز از مهم ترین مشکلات ما در این محدوده از برق منطقهای است چرا که کهنترین شبکه برق کشور مربوط به شهر تهران است.
وی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته 7032 مورد تعمیرات داشتهایم که پیچیدگیها باعث شده که نتوانیم تعمیرات را به موقع انجام دهیم اما با این وجود 93 درصد تعمیرات انجام شده.
فلاح ادامه داد: برای 53 مورد تعمیرات اساسی برنامهریزی شده که 48 مورد یعنی 93 درصد انجام شده است.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده جهت عبور از زمان پیک مصرف برق اشاره و تصریح کرد: یکی از مشکلات ما در این خصوص حرص درختان است چرا که اگر به موقع انجام نشود با اولین طوفان و حادثه دچار قطعی برق میشویم. لذا شاخهزنی درختان یکی از معضلات بهرهبرداری است اما در حال حاضر با ارتباطاتی که با شهرداریها داشتهایم مسئله شاخهزنی درختها و در نظر گرفتن استانداردها حل شده و در سال جاری با وقوع طوفان قطعی به حداقل رسید. به طوری که از خاموشی 790 هزار مشترک جلوگیری شد.
وی ادامه داد: ما برای بهینهسازی 30 میلیارد تومان بودجه نیاز داشتیم که علیرغم مشکلات نقدینگی 50 درصد آن جذب شده است.