خبرگزاری کار ایران

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

برداشت پیاز آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ارزش اقتصادی سالانه پیاز را بالغ بر 70 میلیارد تومان عنوان کرد.

عزیزالله شهیدی فر در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت تولید پیاز در مازندران که قطب اصلی تولید این محصول است، بیان داشت: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرستان های ساری و میاندورود است و سالانه سه هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان مازندران به کشت پیاز اختصاص می یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن پیش بینی  تولید  35 هزار تن پیاز در استان مازندران افزود: ارزش اقتصادی این محصول سالانه بالغ بر 70 میلیارد تومان است.

وی در پایان تاکید کرد: عدم استفاده از سموم شیمیایی از خاصیت های پیاز کشت شده در زمین های کشاورزی استان است و کشت این محصول بیشتر به صورت دیم است.

 

 

کد خبر : ۲۸۸۹۵۴