خبرگزاری کار ایران

شاخص بورس ۶۷ واحد دیگر ریزش کرد

شاخص بازار اول بورس اما با افت ۳۸ واحدی به ۴۵ هزار و ۷۹۸ واحد رسید. در حالی که شاخص بازار دوم با ریزش ۱۷۷ واحدی در محدوده ۱۳۰ هزار و ۲۴۶ واحد ایستاد.

به گزارش ایلنا، شاخص کل بازده نقدی و قیمت در پایان معاملات امروز یکشنبه سوم خردادماه، با کاهش ۶۴ واحدی در نقطه ۶۳ هزار و ۳۶۳ واحد متوقف شد و ارزش معاملات بورس به ۸۹ میلیارد تومان رسید.

شاخص کل بازده نقدی و قیمت در پایان معاملات امروز یکشنبه سوم خرداد ۹۳، با کاهش ۶۴ واحدی در نقطه ۶۳ هزار و ۳۶۳ واحد ایستاد.

شاخص قیمت وزنی نیز در این بازار با افت ۲۷ واحدی محدوده ۲۶ هزار و ۶۶۲ واحد را تجربه کرد.

شاخص بازار اول بورس اما با افت ۳۸ واحدی به ۴۵ هزار و ۷۹۸ واحد رسید. در حالی که شاخص بازار دوم با ریزش ۱۷۷ واحدی در محدوده ۱۳۰ هزار و ۲۴۶ واحد ایستاد.

ارزش معاملات بورس اوراق بهادار تهران امروز اندکی بیش از ۸۹ میلیارد تومان بالغ شد که حاصل دست به دست شدن ۳۵۷ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۳۵۷ سهم و سایر دارایی‌های مالی قابل معامله در بیش از ۴۶ هزار دفعه معامله بود.

شاخص فرابورس (آیفکس) نیز در این روز با افت حدود ۴ واحدی در نقطه ۷۱۲ واحد ایستاد.

ارزش معاملات بازار فرابورس نیز به بیش از ۵۷ میلیارد تومان رسید که حاصل ۲۶۷ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۱۲۵ سهم در ۱۵ هزار و ۳۹۰ دفعه معامله بود.

در بازار امروز حمایت پله‌ای حقوقی‌ها و در رأس آن‌ها صندوق توسعه بازار بسیار مورد توجه بود.

پس از یک هفته انتظار بالاخره امروز صندوق توسعه از تجهیز ۵۰ میلیارد تومانی منابع تزریقی ۵ بانک بزرگ به این صندوق خبر داد که با توجه به روند موجود به نظر می‌رسد به صورت قطره‌چکانی حمایت از بازار سهام را در پیش گیرد هر چند این مبلغ رقم چندانی برای کلیت بازار سرمایه ایران نیست، اما با توجه به کاهش حجم و ارزش معاملات روزانه سهام در بورس می‌تواند دست کم هیجان غیر منطقی فروش سهام را تا حد زیادی کاهش دهد.

در بازار امروز بانک‌ها از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری تابع خود اقدام به حمایت از سهام خود در نمادهای معاملاتی کردند. از جمله مورد حمایت قرار گرفته امروز در گروه بانک‌ها بانک صادرات ایران، بانک ملت و تجارت بودند.

در عین حال حمایت‌ها در گروه پالایشی بر روی نماد معاملاتی «شبندر» ادامه یافت و این سهم معاملات خود را توانست به اندازه حجم مبنا در دامنه نوسان مثبت قیمت‌ها به پایان رساند.

گرچه حجم و ارزش معاملات در بازار سهام به شدت کاهش یافته اما عدم انگیزه فروش در بازار و افزایش انگیزه سهامداری برای پایان دوران فرسایشی حاکم بر بورس باعث شده تا همچنان سهامداران وفادار در این بازار به امید روزهای بهتر منتظر بمانند.

نکته‌ای که در بازار سهام این روز‌ها به خوبی ملاحظه می‌شود اقدام سنجیده ناظر بازار سهام در توقف و بازگشایی نمادهای معاملاتی بلافاصله پس از برگزاری مجامع عادی سالیانه و یا فوق‌العاده سهامداران است.

در عین حال گزارش‌های عملکردی صنایع گوناگون نشان می‌دهد برخی گروه‌های کوچک از جمله گروه قطعه‌سازان و یا حمل و نقل دریایی توانستند گزارش‌های مثبت و قابل توجهی از عملکرد یک سال گذشته خود ارائه دهند.

بر اساس گزارش نسیم، با تداوم حمایت پله‌ای صندوق توسعه و برخی حقوقی‌های بزرگ بازار سهام در روزهای آینده شرایط متعادل اما همچنان خنثی در بازار سهام حاکم باشد.

کد خبر : ۲۷۹۲۴۲