برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس خودرو(سهامی عام)
ایلنا: مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پارس خودرو¬(سهامی عام) روز پنجشنبه بیست¬و¬ششم تیرماه جاری با حضور بیش از ۷۵ درصد صاحبان سهام با نمایندگان قانونی آنها تشکیل شد.
به گزارش ایلنا، در این نشست گزارش هیأت مدیره درباره فعالیت و وضع عمومی شرکت در سال مالی منتهی به آخر اسفند ماه ۱۳۹۲ متضمن صورت دارایی و دیون شرکت در پایان سال مذکور و همچنین ترازنامه و حساب عملکرد و سود و زیان و جریان وجوه نقد شرکت و گزارش حسابرس و بازرس شرکت قرائت شد و مجمع پس از بحثو تبادلنظر، مواردی را به تصویب رساند.
بنابراین گزارش، صورتهای مالی شرکت شامل ترازنامه، سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به آخر اسفند ۱۳۹۲ با اکثریت آراء تصویب شد.
برهمین اساس، طبق سنوات گذشته، سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامههای رسمی این شرکت با رای اکثریت برای سال مالی آتی انتخاب شدند.
گفتنی است، با توجه به کاهش تولیدات این شرکت و اثرات تحریمهای بینالمللی بهخصوص صنعت خودرو درسال ۹۲ سودی بین سهامداران به دلیل زیانده بودن شرکت تقسیم نشد.
همچنین، پس از رایگیری از میان کاندیداهای حاضر، پنج کاندیدا که عبارتند از: ۱ - شرکت ایرانی تولید اتومبیل سایپا ۲ - شرکت سرمایهگذاری نیوان ابتکار ۳ - شرکت سرمایهگذاری سایپا، ۴ - شرکت مهندسی و مشاور سازه گستر سایپا ۵ - شرکت مهندسی تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا به عنوان اعضا و هیات مدیره این شرکت برای دوسال آتی معرفی شدند.
بنابراین گزارش، آقامحمدی مدیرعامل شرکت پارس خودرو با ارائه گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۳۹۲ به سهامداران اعلام کرد: سال ۹۲ سال سختی برای کل صنعت و بهخصوص خودروسازان بود. اتفاقات غافلگیرکننده وپیشبینی نشدهای برای همه صنعت از سال ۹۱ شروع شد که نقطه اوج آن با تحریم صنعت خودرو در سال ۹۲ بود.
وی گفت: همزمانی این شرایط غیرقابل پیشبینی با تحریمهایی که از طرف کشورهای غربی به کشور ما تحمیل شد شرایط را به صورت عام برای همه صنایع و به صورت خاص برای صنعت خودرو و شرکت پارس خودرو ایجاد کرد که فکر میکنم این دوران جزو سختترین سالهای دوران کاری برای شرکت پارس خودرو محسوب شود.
آقامحمدی با بیان لطمهپذیری پارس خودرو از تحریمها به دلیل خاص بودن سبد محصولات تولیدی این شرکت گفت: شرکای تجاری خارجی ما حاضر نشدند که در سال ۹۲ با این شرکت همکاری کنند و متاسفانه پارس خودرو را با انبوهی از مشکلات و درخواستهای مشتریان رها کردند.
وی ادامه داد: بهتر است سال ۹۲را از ذهنها پاک کرده و فقط از تجاربی که برای ما باقی گذاشت درس بگیریم تا در تدوین برنامهها و استراتژیهای سال آینده و سالهای بعدی از این تجارب بتوانیم کمک بگیریم.
وی درخصوص طراحی و اجرای طرح احیا در شرکت پارس خودرو گفت: ما با همکارانمان در شرکت پارس خودرو و هیات مدیره طرحی را به عنوان طرح احیا برای شرکت پارس خودرو تدوین کردیم که محورهای اساسی شرکت در این طرح، افزایش تولید، بهبود ساختار سرمایه، مدیریت بر قیمت تمامشده خودروهای تولیدی، کاهش قیمت تمامشده خودروهای تولیدی، توسعه سبد محصول، اصلاح ساختار سازمانی، توسعه صادرات و بهبود شبکه فروش و خدمات پس از فروش است.
آقامحمدی درخصوص سال ۱۳۹۳گفت: با وجود شرایط تحریم، انتقال ارز و عدم همکاری شرکای تجاری خارجیمان هنوز با مسائل و مشکلاتی دست به گریبانیم و درحال حاضر مشغول مذاکره با شرکای تجاری جهت توجیه آنها برای عمل و پایبندی به تعهداتشان هستیم.
وی خاطر نشان کرد: عزم هیات مدیره، مدیران، همکاران و کارکنان دلسوز شرکت پارس خودرو این است که طرح و برنامههایی را که به سهامداران معرفی کردیم محقق کنیم. ان شاا… با کمک خدا شرایط سیاسی و اقتصادی به سمتی سوق پیدا کند که ما بتوانیم به تعهداتمان در سالجاری جامع عمل پوشانده و جهت شرکت را به سوی توسعه وتعالی تغییر دهیم.