محقق داماد:
اوایل انقلاب سرمایهگذاری در کشور جرم بود/ ایجاد ثروت امری مقدس است

استاد حقوق بانکی گفت: عدهای زهد را سادهزیستی و به دنبال تکاپوی اقتصادی نرفتن معنا میکنند اما ایجاد ثروت یک امر مقدس است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سید مصطفی محقق داماد، استاد حقوق بانکی در اولین همایش ملی حقوق بانکی با بیان اینکه حقوق بانکی تحولات بسیاری را تجربه کرده است، اظهار داشت: حقوق بانکی درجا نزده و هر سال توسعه یافته و بانکها، دیگر تنها محل جمعآوری سپرده و ارایهدهنده تسهیلات نیستند، بلکه استواری اقتصاد و نبض اقتصاد کشور به دست بانکها محقق میشود.
وی ادامه داد: علوم بانکی با دانشهای بسیاری مرتبط است. دانش بانکداری بانک را استوانه اقتصاد کشور میداند و اقتصاد امروز با دانش الهیات هم رابطه نزدیکی دارد.
این حقوقدان تاکید کرد: اوایل انقلاب، سرمایهگذاری در کشور جرم محسوب میشد و عدهای به جرم سرمایهدار بودن به جوخه اعدام سپرده شدند. در همان دوران «ماهاتیر محمد» شخصا به من گفت چرا مرغ تخم طلا را سر میبرید، اما امروز شعار سال سرمایهگذاری برای تولید است و با این شعار همه دست به دست هم دهیم و به سرمایهگذاری رونق دهیم.
محقق داماد با بیان اینکه تولید و ایجاد ثروت یک امر مقدس و ارزشمند است و باید به آن بها داده شود، افزود: عدهای زهد را سادهزیستی و به دنبال تکاپوی اقتصادی نرفتن معنا میکنند اما ایجاد ثروت یک امر مقدس است.
وی تاکید کرد: امنیت قضایی ضامن سرمایهگذاری است و یکی از ارکان جلب و جذب سرمایه محسوب میشود و باید متناسب با ارزش ذاتی به آن بها دهیم. بهرهوری و جلوگیری از تضیعع ثروت بسیار مهم است و باید در این زمینه اقدامهایی صورت گیرد. اسراف حرام است اما باید بهره روی درست کنند و به تولید ثروت ارزش الهی بدهند.