در گفتگوی مدیر روابط عمومی کاسپین با ایلنا مطرح شد:
ارتقاء کیفیت و تنوع پکهای غذایی در شرکت هواپیمایی«کاسپین»

شرکت هواپیمایی کاسپین در راستای تکریم مسافران اقدام جالبی در خصوص بالا بردن کیفیت پکهای غذایی مسافران داشته و تنوع خوبی در این خصوص ایجاد کرده است.
به گزارش گروه بازرگانی ایلنا، یکی از عوامل کلیدی در تجربه سفرهای هوایی، کیفیت پذیرایی از مسافران در طول پرواز است. با توجه به استانداردهای جهانی، به نظر میرسد نیاز به بهبود کیفیت و تنوع پکهای غذایی در این حوزه بیش از پیش احساس میشود. در این راستا، شرکت هواپیمایی «کاسپین» به عنوان یکی از پیشگامان این صنعت، اقداماتی را برای ارتقاء کیفیت و تنوع بستهبندیهای غذایی انجام داده است. در ادامه، گفتگوی صابر نوروزی، مدیر روابط عمومی شرکت کاسپین، با ایلنا را میخوانید:
ایلنا: استقبال مردم از غرفه شرکت «کاسپین» در نمایشگاه تجارت با روسیه را چگونه ارزیابی میکنید؟
نوروزی: نمایشگاه تجارت با روسیه یکی از نمایشگاههای معتبر و باکیفیت در سطح بینالمللی است که هر ساله برگزار میشود. امسال نیز شاهد استقبال بسیار خوبی از این رویداد بودیم. شرکت کاسپین با توجه به رسالت خود در حوزه بینالمللی، گامهای مؤثری در این زمینه برداشته است و تیم جدید هواپیمایی کاسپین با حضور فعال در منطقه اوراسیا، تصمیم گرفت در این نمایشگاه شرکت کند تا تعاملات بین کشورهای این حوزه را تقویت و معرفی کند. ما به عنوان تنها ایرلاین حاضر در این نمایشگاه، تلاش کردیم تا خدمات خود را به بهترین شکل ممکن به بازدیدکنندگان ارائه دهیم.
ایلنا: در مورد پکهای غذایی متنوع خود توضیح دهید. چه تغییراتی در این زمینه ایجاد کردهاید؟
نوروزی: با توجه به راهبرد جدیدی که در شرکت کاسپین در پیش گرفتهایم، تصمیم گرفتیم خدمات خود را در حوزه مسافربری تقویت کنیم. یکی از اولین اقدامات ما، افزایش کیفیت مواد غذایی در بخشهای مختلف پروازی بود. در کلاس بیزینس، غذاهای با کیفیت بالا به صورت فینگرفود ارائه میشوند که از بهترین مواد اولیه تهیه شدهاند. این تغییرات به منوی ما اضافه شده و با توجه به فعال شدن این بخش در چند ماه اخیر، بازخوردهای مثبت مسافران نشان میدهد که آنها از این بهبودها بسیار راضی هستند.
ایلنا: آیا تغییراتی در سایر پکهای غذایی نیز اعمال شده است؟
نوروزی: بله، ما تلاش کردهایم تنوع خوراکیها را افزایش دهیم. به طور منظم و در دورههای روزانه و ماهانه، گزارشات و بازخوردهای مسافران را بررسی میکنیم تا بفهمیم کدام غذاها بیشتر مورد توجه و پسند آنها قرار گرفتهاند. هدف ما این است که منوهای غذایی را به گونهای طراحی کنیم که مطابق با سلیقه و نیاز مسافران باشد. این موضوع برای کاسپین بسیار حائز اهمیت است و ما همواره در تلاش هستیم تا فضای پذیرایی را به سمتی سوق دهیم که تجربه سفر را برای مسافرانمان لذتبخشتر کند.