خبرگزاری کار ایران

رییس اتاق اصناف ایران:

تشکیل ۱۳۷ هزار پرونده تعزیراتی در سال ۱۴۰۳

تشکیل ۱۳۷ هزار پرونده تعزیراتی در سال ۱۴۰۳
کد خبر : ۱۵۸۷۲۸۹

رییس اتاق اصناف ایران از تشکیل ۱۳۷ هزار پرونده در سازمان تعزیراتی در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین فرهیدزاده، رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان در همایش بازرسی، نظارت و کنترل بازار گفت: کار اصلی ما در سازمان حمایت و مبانی کار در سال جاری نسبت به سال های قبل تفاوتی نکرده است اما از سال پیش تا امسال کشور اتفاقاتی را تجربه کرد که برای هر کشوری این اتفاقات می افتاد یک تلاطم در پی داشت.

وی افزود: در ابتدای سال یکی از سفارت‌های ایران هدف قرار گرفته شد در ادامه وعده‌های‌ صادق اتفاق افتاد و ما در این سال آقای رییسی را هم از دست دادیم در همه این بحران‌ها بازار فعالیت خود را داشت و باید مراقب می بودیم این اتفاقات بازارها را از خود متاثر کرد.

فرهیدزاده ادامه داد: شرایط کنونی ما هم شرایط خاصی است و درگیر مسایل کلان کشور هستیم در این شرایط باید برای بدترین شرایط آماده باشیم.

وی تصریح کرد: سازمان حمایت بر تامین کالا تاکید زیادی دارد و این تاکید بر ذخایر استراتژیک بیشتر است، اگر کالا به اندازه کافی تامین نشود گرانی حاصل می شود و شیطنت هم به بازار وارد می شود و کار نظارت هم سنگین تر می شود. بنابراین تامین کالا اصل ماجراست.

در این رویداد همچنین داود موسوی، معاون توسعه بازار وزارت صمت اظهار کرد: ایام پایانی سال است و در هماهنگی که با اصناف داشتیم مقرر شد امسال هم مثل سال های گذشته موضوع نمایشگاه های بهاره بار دیگر مطرح و این نمایشگاه ها برگزار شود.

وی افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله شهرداری باید در تامین فضای مناسب برای برقراری نمایشگاه ها در استان ها همکاری کنند.

موسوی اظهار کرد: از ابتدای تشکیل سامانه جامع تجارت تاکنون ۸۰۰ قاعده جدید در این سامانه گذاشته شده و کسی هم جرات ندارد این قاعده را بر هم بزند و در همین حال در شهریور ۱۸۰۰۰ تماس با سامانه جامع تجارت داشتیم.

قاسم نوده فراهانی، رییس اتاق اصناف ایران، در همایش بازرسی، نظارت و کنترل بازار گفت: بازرسی و نظارت از ارکان اصلی حمایت از حقوق مصرف کننده و جلوگیری از سو استفاده است. در هر صنفی افرادی سودجو هستند و بازرسی و نظارت برای برخورد با همین افرادی است که به حقوق مردم تجاوز می کنند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ تعداد قابل توجهی بازرسی انجام دادیم و حدود ۱۳۷ هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی در کشور تشکیل شد اینها همین کسانی هستند که باید با آنها برخورد شود.

فراهانی ادامه داد: من با برگزاری نمایشگاه های نوروزی مخالف بودم و با فروش فوق العاده موافق بودم اما امسال به دلیل قطعی برق و چون سال حمایت از تولید با برگزاری نمایشگاه موافقت کردم.

وی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه ها فقط تولیدات داخلی عرضه می شود و فقط تولیدکنندگانی در این نمایشگاه ها حضور دارند که مجوز دارند و در این نمایشگاه ها کالاهای اساسی از جمله لبنیات هم عرضه می شود.

رییس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: امسال ایام رمضان و نوروز متقارن شده و این می طلبد که بازرسی ها تشدید شود.

مهدی دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور نیز در همایش بازرسی، نظارت و کنترل بازار  گفت: نوسانات قیمت ارز و تنش های منطقه ای بازار داخل را از خود متاثر کرده و در این شرایط به ویژه در استان های مرزی باید مراقب بود که کمبودی در کالاهای مورد نیاز مردم  رخ ندهد.

وی افزود: امروز تولید در کشور نیاز به حمایت بازار و مصرف بیشتر کالاهای ایرانی دارد اما این نظارت نباید باعث مکدر شدن خاطر اصناف شود هر چند قبول داریم که کار نظارت کار سختی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز