خبرگزاری کار ایران

تولید روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت از سپهر و جفیر؛ ۲ سال زودتر از برنامه زمان‌بندی

تولید روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت از سپهر و جفیر؛ ۲ سال زودتر از برنامه زمان‌بندی
کد خبر : ۱۵۷۴۰۱۱

در فاز دوم پروژه باید طی ۱۰ سال به رقم تولید ۱۱۰ هزار بشکه در روز برسیم و اگر اتفاق غیرمترقبه ای رخ ندهد حتما ۲ سال زودتر از زمانبندی به سقف تولید خواهیم رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، احمد محمدی در مراسم رونمایی از مرکز WREM اظهار داشت: کمتر از یک سال برای آماده کردن زیرساخت، تجهیز، برنامه نویسی، راه اندازی و بروز کردن مرکز صرف شده است و با توجه به اینکه ما یک فاصله ۸۵۰۰ کیلومتری ررا تا خوزستان و پروژه سپهر-جفیر داریم با این زیرساخت بطور آنلاین و برخط به اطلاعات ممیدان دسترسی داریم و در لحظه می توانیم تصمیم گیری کرده و مدیریت یکپارچه مخزن، چاه و تاسیسات سطح الارضی را داشته باشیم.

وی ابراز امیداوری کرد که در آینده روش هوش مصنوعی کامل شود و بتوانیم هم هزینه ها را کاهش دهیم و هم بازدهی این طرح را با کمک تجهیزات و زیرساختها افزایش دهیم و علاوه بب این یک الگو برای شرکت های بالادستی شود ضمن اینکه این مرکز سبدی از پروژه ها را مدیریت کرده و در بالادست و میان دست اجرایی کنیم.

مدیرعامل شرکت اکتشاف و تولید پاسارگاد همچنین گفت: امیوداریم با تلاش این مرکز به نقطه مطلوبی برسیم و از توان این مرکز رونمایی کنیم و مدیریت یکپارچه طرح صد در صدی اعمال شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم این طرح فتح بابی در صنعت کشور برای اتخاذ تصمیم گیری، تصمیم سازی و اتخاذ تصمیمات درست شود.

محمدی درباره روند توسعه میدان نفتی سپهر-جفیر بیان کرد: طبق طرح توسعه اولیه فازبندی برای فعالیت ها را با نگاه تولیدمحور دنبال می کنیم بنا بود تا پایان فاز اول بعد از اجرایی شدن توسعه میدان به تولید ۳۶ هزار بشکه نفت در روز برسیم اما علیرغم ۲ تا ۳ ماه تاخیر به تولید روزانه ۴۰ هزار بشکه رسیدیم و اکنون ۵۰ هزار بشکه در روز از این میدان تولید نفت داریم.

وی خاطرنشان کرد: با آغاز اجرای فاز دوم میدان تا ۲ سال آینده به هدف گذاری تولید ۳۰ هزار بشکه در روز آن هم در یک میدان در حال توسعه می رسیم.

این مقام مسئول گفت: باید ۲۰ تا ۲۵ دلار به ازای هر بشکه هزینه کنیم و با علم به یافته ها، توان شرکت و حمایت و تخصص مجموعه امیدواریم به اهداف مدنظر برسیم.

وی خاطرنشان کرد: در فاز دوم پروژه باید طی ۱۰ سال به رقم تولید ۱۱۰ هزار بشکه در روز برسیم و اگر اتفاق غیرمترقبه ای رخ ندهد حتما ۲ سال زودتر از زمانبندی به سقف تولید خواهیم رسید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز