خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا عنوان شد:

تاثیر منفی عرضه گوشت وارداتی بر صنف قصابی/​ اعلام قیمت انواع گوشت قرمز داخلی

تاثیر منفی عرضه گوشت وارداتی بر صنف قصابی/​ اعلام قیمت انواع گوشت قرمز داخلی
کد خبر : ۱۵۲۰۷۵۵

نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گاوی تهران گفت: افزایش تقاضا برای گوشت وارداتی ارزان به کاهش چشمگیر خرید گوشت از قصابی‌ها انجامیده چون قصابی‌ها فقط گوشت تولید داخل می‌فروشند که گران‌تر از گوشت وارداتی است بنابراین تداوم این رویه به نابودی صنف قصابی می‌انجامد.

سیدمهدی میرزا امین، نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گاوی تهران به خبرنگار ایلنا گفت: گوشت قرمز وارداتی تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود و صنف قصابان فقط مجاز به فروش گوشت داخل هستند، بنابراین افزایش عرضه گوشت وارداتی سبب شده خرید گوشت از قصابی‌ها به طور چشمگیری کاهش یابد زیرا گوشت وارداتی با قیمتی پایین‌تر از گوشت تولید داخل عرضه می‌شود و بخش زیادی از تقاضا را به خود جذب کرده است. 

وی افزود: تداوم این رویه می‌تواند به نابودی صنف قصابی در کشور بینجامد. عرضه بالای گوشت وارداتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حالی صورت می‌گیرد که قصاب‌ها فقط گوشت می‌فروشند و از محل عرضه این کالا درآمدزایی می‌کنند اما فروشگاه‌های زنجیره‌ای علاوه بر گوشت قرمز و مرغ انواع کالاها را هم عرضه می‌کنند و از محل فروش آنها هم درآمد دارند.

میرزا امین تصریح کرد: اتحادیه این موضوع را به وزارت کشاورزی اطلاع داده اما تاکنون اقدامی برای رفع این مشکل صورت نگرفته است. 

نائب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع‌کنندگان گوشت گاوی تهران در تشریح قیمت انواع گوشت قرمز تولید داخل اظهار کرد: اکنون هر کیلو لاشه گوسفند در فروش عمده ۶۳۰ هزار تا ۶۴۰ هزار تومان قیمت دارد و قیمت هر کیلو گوشت لخم گوساله در فروش عمده ۵۵۰ هزار تومان و گوشت مخلوط گوساله در فروش عمده ۴۸۰ هزار تومان است. 

وی در پاسخ به نگرانی مردم از احتمال فساد گوشت در قصابی‌ها به دلیل قطعی مکرر برق گفت: از حدود یک هفته پیش تاکنون که دیگر برق مغازه‌های قصابی در تهران قطع نمی‌شود اما اگر باز هم گرما شدت بگیرد و برق مغازه‌ها چند ساعت در برخی روزها قطع شود این اتفاق به فاسد شدن گوشت نمی‌انجامد چون یخچال‌های قصابی‌ها نسبت به یخچال‌های سوپرمارکت‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها از قدرت بیشتری برخوردار هستند و تا دست‌کم پنج ساعت پس از قطعی برق گوشت را سرد نگه می‌دارند و حتی با وجودی که امسال گرمای هوا بیشتر از سال‌های گذشته بود مغازه‌دارها نگرانی نسبت به فساد احتمالی گوشت‌ها تا سه ساعت پس از قطعی نداشتند.  

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز