آغاز اجرای طرحهای سبز و آبی در هرمزگان برای امنیت غذایی
مدیر طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت از آغاز اجرای طرحهای سبز و آبی در هرمزگان برای امنیت غذایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محسن مردعلی در بازدید از طرحهای زنجیره سبز و آبی استان هرمزگان با بیان اینکه تاکنون طرحهای زیادی در استانهای کشور در زمینه کشاورزی و آبزی پروری انجام شده و استان هرمزگان با توجه به موقعیت استراتژیک و نزدیک به دریا یکی از استانهای محوری اجرای این طرحها است، اظهار داشت: یکی از اقدامات و سیاستهای بنیاد برکت تولید مواد غذاییاست که بر اساس تعریفی که در الگوی کشت و سند آمایش سرزمینی وجود دارد، باید حداقل تا سال ۱۴۰۶ بیش از ۱۴۵ میلیون تنمواد غذایی تولید شود و در حال حاضر میزان تولید مواد غذایی در کشور ۱۲۵ میلیون تن است و فاصلهای که تا شرایط پیشبینی شدهوجود دارد از این رو باید تلاش شود از طریق ارتقای بهرهوری و اجرای طرحویژه ها در حوزه تولیدات کشاورزی مورد پیگیری قرار گیرد.
وی ادامه داد : از لحاظ فراهم کردن غذا تقریبا نیاز کشور از طریق تولیدات داخل کشور پوشش داده میشود اما این موضوع را باید بادید آینده نگری نگاه کرد و این فاصله ۲۰ میلیون تنی که از وضعیت موجود و وضعیت عادی وجود دارد نیازمند برنامه ریزی است کهبتوانیم از زمین، آب و وضعیت کشاورزی به شکل خوبی استفاده کنیم.
مدیر طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت گفت: در حوزه تامین امنیت غذایی کالاهای استراتژیک بسیار اهمیت دارد که بر اساس سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه باید حداقل ۹۰ درصد تولیدات در حوزه کشاورزی در داخل کشور تولید شود.مردعلی گفت: در موضوع امنیت غذایی چهار بعد نظیر فراهم کردن مواد غذایی ، در دسترس بودن محصولات کشاورزی، سلامت موادغذایی و تاب آوری مواد غذایی بسیار اهمیت دارد.