خبرگزاری کار ایران

اعلام آمادگی روسیه برای همکاری با صنعت برق ایران

اعلام آمادگی روسیه برای همکاری با صنعت برق ایران
کد خبر : ۱۳۸۱۳۸۵

رئیس پژوهشگاه نیرو در نشست با مدیران ارشد شرکت بهره‌برداری و نظارت بر شبکه برق روسیه(روستی) گفت: صنعت برق ایران و صنعت برق روسیه ظرفیت‌های بسیاری برای همکاری‌های مشترک دارند و پتانسیل‌های فراوان فناورانه و صنعتی حوزه صنعت برق ایران، فضا را برای این همکاری‌های مشترک مهیا می‌کند.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "مجید عمیدپور" در این نشست که پیش از ظهر امروز چهارشنبه با حضور تعدادی از مدیران ارشد وزارت نیرو و توانیر به میزبانی پژوهشگاه نیرو برگزار شد، همچنین به توانمندی صنعت برق کشور برای صدور فناوری‌های موجود اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه نیرو به عنوان مرکز تحقیقاتی وزارت نیرو علاقه‌مند به همکاری مشترک با این شرکت است.

"کریل اوسینتسو" مدیر دپارتمان بومی‌سازی و همکاری با تولیدکنندگان تجهیزات شبکه برق روسیه (روستی) و سرپرست تیم مذاکره‌کننده، به آمادگی شرکت روستی برای همکاری دوجانبه با صنعت برق ایران درخصوص ارتباط شبکه برق ایران با روسیه، خطوط انتقال فشار بالا تا سطح ولتاژ ۷۶۵ کیلوولت، آزمایشگاه‌های فشار قوی و طراحی خازن‌های سری اشاره کرد و در این خصوص تشکیل کارگروه هماهنگی برای آغاز همکاری‌های دوجانبه را خواستار شد.

وی اظهار داشت: در بازدیدهایی که از امکانات و توانمندی‌های دانشی و کارخانجات تولید قطعات و تجهیزات صنعت برق در ایران داشتیم، هر لحظه شاهد یک کشف مثبت از توانمندی ایران در این زمینه‌ها بودیم.

وی تاکید کرد: تولیدکنندگان روسیه که در حوزه مشابه قرار دارند می‌توانند موارد بسیاری از تولیدکنندگان ایرانی بیاموزند.

کریل اوسینتسو عنوان داشت: 90 درصد مجموعه شبکه انتقال و توزیع برق روسیه تحت کنترل، نظارت و بهره‌برداری مرکز تحقیقات روستی است و شرکت روستی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های انتقال و توزیع برق دنیا است.

وی تصریح کرد: وسعت شبکه توزیع و انتقال کشور روسیه که توسط شرکت روستی تحت کنترل، نظارت و بهره‌برداری است، نیازمند قطعات و تجهیزات است، بر همین اساس علاقه‌مند به همکاری با مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات و قطعات در کشور ایران هستیم.

مقام ارشد هئیت اعزامی روسی گفت: طی این بازدیدها به عمق مکانیزه شدن و بومی‌سازی تجهیزات صنعت برق ایران که تقریبا به عدد 100 درصد رسیده است، پی بردیم که این به نوبه خود نشان‌دهنده همکاری موفق بخش دولتی و خصوصی و بخش‌های علمی و پژوهشی شرکت‌های ایرانی در این حیطه بوده که باعث این عمق از کیفیت شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز