سخنگوی صنعت برق:
ماجرای افزایش تعداد پلههای تعرفههای برق در قبوض چیست؟
سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: دلیل افزایش تعداد پلههای تعرفههای برق در قبوض، محاسبه ۱۰۰ کیلوواتی هر پله با قیمتهای متفاوت در قبوض است.
به گزارش ایلنا، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه طبق بند (ی) تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ تعرفههای برق از ابتدای بهمن ماه افزایش یافته است، گفت: براساس این قانون قرار بود در قبوض فقط چهار پله مشخص شود که توانیر برای شفاف شدن قیمت هر بخش از مصرف تعداد این پلهها را نسبت به الگوی تعیین شده، ۱۰۰ کیلووات ساعت به ۱۰۰ کیلووات ساعت مشخص کرد که این روند تعداد پلهها را افزایش داده است.
وی ادامه داد: دورههای سال به دو بخش گرم و غیر گرم و اقلیم به پنج بخش شامل عادی، گرمسیر یک، گرمسیر ۲، گرمسیر ۳ و گرمسیر ۴ تقسیم کرده است که الگوی مصرف در ماههای گرم و غیر گرم براساس این اقلیمها مشخص میشود.
به گفته سخنگوی صنعت برق، در اقلیم عادی مانند تهران، اصفهان و شیراز که تا ۸۵ درصد مساحت کشور را شامل میشود الگوی مصرف در ماههای غیر گرم ۲۰۰ کیلووات ساعت و در ماههای گرم ۳۰۰ کیلووات ساعت است البته این رقم در اقلیم گرمسیری یک در ماههای گرم ۳۰۰۰ کیلووات ساعت تعیین شده است.
رجبی مشهدی با بیان اینکه قیمت برق برای پله اول که یارانه دریافت میکند تفاوتی با سالهای گذشته ندارد، اظهار داشت: در پلههای بعدی قیمت براساس قیمت تامین برق که ۳۰۷ تومان به ازای هر کیلووات است، محاسبه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به محدودیتهای جدی وزارت نیرو برای تامین برق، مشترکین پر مصرف باید میزان مصرف خود را کاهش دهند که این روند با کنترل مصرف وسایل سرمایشی به سادگی عملیاتی خواهد شد.