حضور وزیر اقتصاد در کانون اصلاح و تربیت تهران
وزیر امور اقتصادی و دارایی در شب شهادت امیرالمومنین (ع) و همزمان با لیالی قدر، ضمن بازدید از اندرزگاهها و بخشهای مختلف کانون اصلاح و تربیت، میهمان سفره افطار آنان بود.
به گزارش ایلنا، سید احسان خاندوزی در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران با مثبت ارزیابی کردن فعالیتها و تلاشهای انجام شده در کانون اصلاح و تربیت گفت: نماینده ویژهای بین زندانهای استان تهران و وزارت دارایی معرفی خواهد شد تا امور مربوط به پیشبرد برنامههای اصلاحی و تربیتی را پیگیری کند و هر کمکی لازم باشد انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر درسهای ماه رمضان خطاب به مددجویان اظهار داشت: باید بر اساس آموزههای اخلاقی، دینی و حرفهها و آموزشهایی که در این جا فرا میگیرید در آینده تبدیل به فردی مفید برای جامعه شوید.
وزیر اقتصاد ادامه داد: در روزهای پایانی ماه رمضان به عنوان عیدی قطر، بودجهای در اختیار کانونهای اصلاح و تربیت تهران و استانهای دیگر و نیز مددجویان به عنوان کمک هزینه قرار گیرد.
در این دیدار، سیدحشمتاله حیاتالغیب، مدیرکل زندانهای استان تهران نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی کانون اصلاح و تربیت تصریح کرد: اعتقاد کلی بر این است که نوجوانان زیر ۱۸ سال باید از حمایتهای قانونی، قضایی، بهداشتی و درمانی، رفاهی، آموزشی و مددکاری خاص برخوردار باشند.
وی افزود: بنا بر اقتضای سن نوجوانی، این گروه از مددجویان که در مکانی جداگانه و به دور از عنوان و مقررات خاص زندان نگهداری میشوند، نیاز به رفتارهای محبتآمیز و شبهخانواده از سوی کارکنان و مدیر مجموعه دارند.
مدیرکل زندانهای استان تهران با تأکید بر ضرورت پیشبرد مداخلات روانشناسی و خدمات مشاورهای برای همه مددجویان زیر ۱۸ سال خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر محور اصلاح و تربیت مجدد این مددجویان است تا این قبیل نوجوانان با پیش گرفتن راه صحیح زندگی در آینده دچار اشتباه و ارتکاب مجدد جرم نشوند و به خوبی پرورش یابند.
به گفته حیاتالغیب، اصل محوری نگهداری کودکان زیر ۱۸ سال معارض قانون، تنها با هدف اصلاح و تربیت و تأمین مصلحت آنان ساماندهی شده و بنیان این نظام بر پایه پیشگیری رشدمدار استوار است و تلاش میکنیم تا این مددجویان زندگی سالم در پیش گیرند.
وی با بیان اینکه مددجویان امکان تحصیل در مجتمع آموزشی داخل کانون را دارند، ابراز داشت: آنها همچنین در کلاسهای متعدد حرفه آموزی شرکت میکنند و مدارک صادره تحصیلی یا هنری و حرفهای بدون درج نام کانون یا زندان را دریافت میکنند.
مدیرکل زندانهای استان تهران با اشاره به حضور نیکوکاران در عرصههای جهادی بیان کرد: کمیتههای صلح و سازش از جمله ظرفیتهای مناسبی است که خیرین در کنار مسئولان و مددکاران کانون برای جلب رضایت شکات و آزادی مددجویان تلاش میکنند.
حیاتالغیب خواستار پذیرش اجتماعی مددجویان بعد از آزادی شد و یادآور شد: اگر جامعه انگ زندانی بودن را برنداشنه و مددجو را پذیرش نکند، تلاشهای ما در ایجاد یک زندگی سالم برای وی و جلوگیری از بازگشت به چرخه جرم بینتیجه خواهد بود.
وزیر اقتصاد و دارایی بعد از نماز جماعت و افطار همراه مددجویان پای درددلهای آنان نشست و مقرر شد به زودی نتایج همکاری بین وزارتخانه و کانونهای اصلاح و تربیت سراسر کشور اعلام شود.