خبرگزاری کار ایران

سهم اقتصاد دیجیتال در ایران حدود ۴ تا ۵ درصد است

سهم اقتصاد دیجیتال در ایران حدود ۴ تا ۵ درصد است
کد خبر : ۱۱۷۸۷۶۹

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به قطب اقتصاد دیجیتال دارد.

به گزارش ایلنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور، در جمع هیئت‌ عامل، مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام با اشاره به مزیت‌های منطقه گفت: منطقه ویژه بودن، داشتن فرودگاه بین المللی، نزدیکی به تهران و امکانات و زیرساخت‌های لازم برای صادرات و واردات و از همه مهمتر قرار گرفتن در کنار وزارتخانه‌ای تخصصی، ظرفیتی را برای منطقه ویژه اقتصادی پیام ایجاد کرده است تا تبدیل به قطب اقتصاد دیجیتال کشور و بلکه منطقه شود.

وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات بر اساس مصوبه هیئت دولت مسوول و متولی توسعه اقتصاد دیجیتال کشور شده است گفت: کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال با توجه به اصول ۱۲۷ و ۱۳۸ به ریاست وزارت ارتباطات تشکیل شده و تصمیمات این کارگروه در موضوع اقتصاد دیجیتال در حکم تصمیمات هیات دولت است. تشکیل این کارگروه ظرفیت خوبی است تا با همراهی وزرای محترم عضو و رفع موانع موجود، جهت‌گیرهای منطقه ویژه اقتصادی پیام را به سمت توسعه اقتصاد دیجیتال هدایت کنیم.

زارع‌پور با بیان اینکه حوزه اقتصاد دیجیتال شامل بخش‌هایی همچون سخت افزار و نرم افزار و اقتصاد پلتفرمی است گفت: در این بخش‌ها، منطقه ویژه اقتصادی پیام از زیرساخت‌های خوبی برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص کشور برخوردار است.

وی افزود: اقتصاد دیجیتال در برخی از کشورها، تا ۳۰ درصد از تولید ناخالص ملی آنان را به خود اختصاص داده است، این در حالی است که هم‌اکنون در کشور ما اقتصاد دیجیتال حدود 4تا 5 درصد است و بر اساس هدف‌گذاری‌ها تلاش داریم این رقم را به ۱۰ درصد برسانیم که اتفاق بزرگی است و در این مسیر منطقه ویژه اقتصادی پیام می‌تواند نقش ویژه‌ای ایفا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در دوره جدید همه برنامه‌ریزی‌ها در منطقه ویژه اقتصادی پیام باید متمرکز بر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و جذب سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه باشد.

زارع‌پور در خاتمه بر ضرورت برنامه‌ریزی‌ برای فراهم کردن زمینه‌های تولید تجهیزات مورد نیاز شبکه ملی اطلاعات در این منطقه و ایجاد هاب پستی منطقه و مرکز ترانزیت دیتا در منطقه ویژه اقتصادی پیام تاکید کرد.

پیش از سخنان وزیر ارتباطات، نادر ثناگو مطلق، مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام گزارشی از عملکرد، اقدامات و برنامه‌های آتی این منطقه ارائه کرد.

در پایان این نشست وزیر ارتباطات و هیات همراه از بخشهای اداری منطقه ویژه اقتصادی پیام، شرکت‌های مستقر در این منطقه از جمله مادیران، آونگ، مد فناوران پلاس، دیتاسنتر ابر آروان، مرکز تبادل داده بین‌الملل شهید فخری‌زاده و فازهای در حال توسعه فرودگاه پیام و پایگاه فضایی ماهدشت بازدید کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز