خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا عنوان شد:

راهکارهای صنایع غذایی برای تحقق شعار سال/ جریان‌های ضد تولید پای بر گلوی تولیدکننده گذاشته‌اند/ واردات محصولات مشابه و قاچاق نفس تولید را بریده است

راهکارهای صنایع غذایی برای تحقق شعار سال/ جریان‌های ضد تولید پای بر گلوی تولیدکننده گذاشته‌اند/ واردات محصولات مشابه و قاچاق نفس تولید را بریده است
کد خبر : ۱۰۵۴۸۰۹

دبیر فدراسیون تشکل های صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: وظیفه همه تولید کنندگان است که در سال "تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها" به صورت استراتژیک از این فرصت استفاده نموده و با تمام تلاش و توانایی که دارند در جهت مانع زدایی های همراه تشکل‌ها قدم بردارند، اما جریان های ضد تولید پای بر گلوی تولیدکننده گذاشته اند.

محسن نقاشی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به شعار مقام معظم رهبری برای توسعه و حمایت از تولید و تولیدکننده داخلی اظهار کرد: امسال به شعار "تولید، پشتیبانی‌ها ، مانع زدایی‌ها" مزین شد که راستای سیاست‌‍های گذشته مقام رهبری برای حمایت از تولید و تولیدکننده داخلی است .

وی ادامه داد: دوازده سال از اقتصاد مقاومتی و شش سال از شعار  سال‌های  تولید داخلی می‌گذرد، تولیدکنندگان صنایع غذایی در این چند دهه علیرغم تمامی موانع ساختگی باتمام توان در جهت پیشرفت اقتصاد و توسعه این صنعت تلاش داشته‌اند، اما سودجویان و جریان‌های ضد تولید با نقاط مشترک منافع با تمام قوا و قدرت عزم پای بر گلوی تولیدکننده گذاشته‌اند.

نقاشی با تاکید بر اینکه وظیفه همه تولید کنندگان است با تمام تلاش و توانایی در تحقق شعار سال قدم بردارند، افزود: اما لازم است جهت مانع زدایی های و کاهش نفوذ جریان های ضد تولید مجلس و دستگاه ها ذی ربط نیز قدم بردارند و وظایفی که مربوط به آن ها است اجرایی کنند.

وی در تصریح کرد: لازم است مجلس بمنظور تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها "حمایت از تولید را قانونی کند و تشکل‌های تولیدی بعنوان حامیان تولیدکنندگان جریان‌های ضد تولید و کارشکنان در ادارات را به مقامات قضایی معرفی نمایند.

نقاشی افزود: اجرایی شدن قانون بهبود محیط کسب و کار، ممنوعیت و جلوگیری دولت‌ها از  بخشنامه‌های خلق‌الساعه که به تولید و صادرات ضربه‌های مهلکی وارد می‌کند از دیگر اقدمات  ضروری مجلس است.

وی بازگشت قانون انتزاع به وزارت جهاد کشاورزی ، کاهش و یا مشوق در بیمه سازمان تامین بیمه‌های اجتماعی (خدمات در مقابل 30 درصد حق بیمه ناچیز است)، حذف مسدودی حساب‌ها ممنوع الخروجی از بانک‌ها، اداره دارایی، سازمان تامین اجتماعی، برای مبالغ اندک، حذف مالیات ارزش افزوده از صنایع غذایی، کاهش مالیات عملکرد از صنایع غذایی، تصمیم منطقی و اصلاح قانون گمرکی  با حضور نمایندگان تشکل‌ها، ایجاد صندوق بیمه به منظور حمایت از تولیدکنندگان و جلوگیری از افزایش بهای  بی‌رویه و بی‌منطق  سوخت و انرژی  را راهکارهای دیگر تحقق شعار سال برشمرد.

نقاشی با انتقاد از موازی کاری ادارت اظهار کرد: قطع موازی کاری ادارات ذیربط صنایع غذایی و واحد شدن آن ها ضروری است چراکه تبدیل به معضلی برای تولیدکننده و سرمایه گذاران شده است.

وی با اشاره به سودهای بالای تسهیلات بانکی برای تولیدکنندگان اظهار کرد: کاهش سود بانکی و قطع سود مرکب، بخشودگی سودهای تسهیلات بانکی جهت واحدهای تولیدی که تحت تاثیر تحریم‌ها  و کرونا و شرایط اقتصادی قادر به پرداخت بدهی نبودند و واحد تولیدی تعطیل شده‌اند می‌تواند کمک بزرگی به تولیدکنندگان کند.

دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران افزود: کلیه بانک‌ها، اداره دارایی، سازمان تامین اجتماعی، محیط زیست و ادارات دیگر به مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را بدون چون و چرا عمل کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مجوزها حداقل شش ماه زمان می‌برد گفت: محول کردن سریعتر صدور مجوزها به تشکل‌ها ( مانند اصناف )، تصدی گری امور به تشکل‌ها ( مانند اصناف ) و قطع کامل بوکراسی‌های بی‌مورد و زائد می‌تواند از هدر رفت زمان و هزینه سرمایه گذار در صنایع غذایی بکاهد.

نقاشی خواستار منع هجمه‌های بی‌دلیل و اتهامات و تخریبی‌های کاذب و غیر کارشناسی نسبت به واحدهای تولیدی شد و گفت: تخصصی نمودن کارشناسان صنایع غذایی در دادگستری بعنوان کارشناسان رسمی دادگستری می‌تواند موضوعات مطرح شده را شفاف کند و کمتر تولیدکننده‌ای مورد هجمه و تخریب های غریکارشناسی قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه واردات محصولات مشابه و قاچاق نفس تولید را بریده است گفت: واردات محصولات مشابه تولید در کشور که با عوارض ناچیز گمرکی به تولید ضربه وارد می‌کند ممنوع شود و دستگاه‌های مسئول با بسیج یکپارچه در مقابل قاچاق کالا بیستند.

نقاشی تصریح کرد: باید برنامه‌ای به منظور آموزش تخصصی، اطلاع رسانی و آگاهی از  محصولات صنایع غذایی تولید داخلی در رسانه ملی به کارشناسان فدراسیون صنایع غذایی در نظر گرفته شود تا مردم از هر آنچه در بخش تولید غذایی اتفاق می‌افتد مطلع شوند و بدانند شرایط چگونه و نسبت به واکنش در مقابل آن آگاه باشند.

وی ادامه داد: همچنین هر پانزده روز مقامات مسئول تولید صنایع غذایی از وضعیت موجود بطور شفاف در رسانه ملی با حضور تشکل‌ها گزارش دهد و شکایات تولیدکنندگان بررسی شود.

نقاشی همچنین خواستار حضور تشکل‌های تولیدی بعنوان کارشناس در برنامه هفتم دولت شد.

 دبیر فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران در آخرین راهکار خود برای تحقق شعار سال گفت: دولت، مجلس، قوه قضاییه و دفتر مقام معظم رهبری یک نماینده بمنظور اجرایی شدن شعار سال معرفی نمایند که فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشاورزی ایران هر پانزده روز گزارشات و مشکلات را با نمایندگان مطرح کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز