خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت راه‌آهن عنوان کرد؛

بومی‌سازی بیش از ۴۶۰۰ قطعات ریلی/ دیگر به دست فاینانس کننده‌ها چشم نمی‌دوزیم

بومی‌سازی بیش از ۴۶۰۰ قطعات ریلی/ دیگر به دست فاینانس کننده‌ها چشم نمی‌دوزیم
کد خبر : ۱۰۴۶۸۵۰

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: در سامانه جامع رونق و جهش تولید، اطلاعات 4600 قطعات بومی‌سازی شده بارگذاری شده است و برای این قطعات ثبت سفارش خارجی نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سعید رسولی در حاشیه هشتمین نمایشگاه ریلی در مراسم امضای سند همکاری و تسهیل در راه‌اندازی معاملات حواله حمل ریلی کالا در بستر بورس کالا اظهار داشت: در سامانه جامع رونق و جهش تولید اطلاعات 4600 قطعات بومی‌سازی شده بارگذاری شده است و برای این قطعات ثبت سفارش خارجی نخواهد شد.

وی ادامه داد: شرکت‌های تولیدکننده می‌توانند این قطعات را بدون نیاز به واردات در داخل کشور تامین کنند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به حمایت جدی از تولیدکنندگان قطعات ریلی گفت: 1400 قطعه وارداتی در بخش ریلی وجود دارد که اطلاعات این قطعات را هم در سامانه بارگذاری کرده‌ایم و تولیدکنندگان داخل می‌توانند وارد بومی‌سازی این قطعات شوند و ما از آنها حمایت خواهیم کرد.

رسولی افزود: این یک فراخوان برای جهاد خودکفایی در حمل و نقل ریلی است و سه وزارت راه و شهرسازی، صمت و نفت در حال تهیه بسته حمایتی با استفاده از منابع داخلی برای کسب و کارهای ریلی هستند.

وی با تاکید بر اینکه از سال گذشته تا به امروز چند قطعه داخلی‌سازی شده است، تاکید کرد: دیگر به دست کسانی که اعلام می‌کنند فاینانس‌ها را می‌پذیرند اما در ادامه راه همکاری‌ها را رها می‌کنند چشم نمی‌دوزیم و با بومی‌سازی‌ها، صنعت حمل و نقل ریلی را به رونق می‌رسانیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به بسته حمایتی سه وزارتخانه گفت: این بسته توسط معاونان سه وزارتخانه در حال نهایی شدن است و به زودی تصویب می‌شود.

رسولی با اعلام حمایت از شرکت‌های حمل و نقل ریلی یادآور شد: شرکت‌های حمل و نقل ریلی در شرایط کرونایی با افزایش هزینه‌ها و کاهش درآمد همچنان خدمات را با کیفیت بالا ارائه دادند و چرخ قطارها در این شرایط چرخید.

وی گفت: در نمایشگاه ریلی امسال مراسم تحویل یک دستگاه ریل‌ باس به شرکت بهره‌بردار برگزار می‌شود و همچنین چند تفاهمنامه ساخت واگن به امضاء خواهد رسید.

همچنین در ادامه این مراسم، سلطان‌نژاد رئیس بورس کالا با اشاره به موضوع حواله حمل ریلی کالا در بازار سرمایه اظهار داشت: در حوزه ورود حواله‌های حمل و نقل به بورس وارد شده‌ایم و از این پس حواله‌های حمل و نقلی هم بورسی می‌شوند و این زیرساخت‌ در بازار سرمایه فراهم شده است.

وی ادامه داد: در دنیا حواله‌های حمل و نقل در بورس کالا مورد معامله قرار می‌گیرند و امروز هم این بستر فراهم شد تا این اتفاق در بازار سرمایه ایران هم بیفتد.

سلطان‌نژاد با اشاره به مزایای ورود حواله‌های حمل و نقل ریلی به بورس کالا گفت: در این صورت نوسان قیمت حمل و نقل باعث پوشش ریسک‌های موجود می‌شود و همچنین شرکت‌ها همزمان با معامله بر روی کالا می‌توانند تیکت‌های حمل و نقل را هم خریداری کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز