خبرگزاری کار ایران

ایلنا از بوشهر خبر می‌دهد؛

کمبود گاز در پایتخت انرژی کشور/ کمیاب شدن کپسول گاز در گناوه

کمبود گاز در پایتخت انرژی کشور/ کمیاب شدن کپسول گاز در گناوه
کد خبر : ۱۰۱۵۵۰۰

چند وقتی است مردم بندرگناوه با کمبود گاز مصرفی مواجه بوده و روزانه در این شهر صف‌های طولانی برای گرفتن کپسول گاز تشکیل می شود، مشکلی که با توجه به شرایط کرونایی می تواند عاملی برای شیوع دوباره این بیماری باشد اگر چه مردم نیز تقصیری ندارند و برای تامین نیاز خود ناچار به حضور در صف های چند ساعته هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، استان بوشهر در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است و یکی از قطب‌های اصلی حوزه انرژی در سطح کشور شناخته می شود.صادرات بیش از ۹۰ درصد نفت خام کشور، تولید بیش از ۷۰ درصد گاز کشور و استقرار صنایع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی از جنوبی‌ترین تا شمالی‌ترین نقاط استان بوشهر بیانگر جایگاه این استان در حوزه انرژی است.

این میزان تولید و صادرات نفت و گاز در بوشهر می‌طلبد که این صنایع نگاه خاصی به این استان داشته باشند و حداقل نیازهای این استان در حوزه تامین نفت و گاز برآورده شود.

بندرگناوه شهری مسافر پذیر است و به تناسب این موضوع می‌بایست زیرساخت‌های توسعه نیز در آن مهیا باشد.برخی از خانواده‌های این بندر به دلایل مشکلات مالی و ... هنوز قادر به گاز‌کشی شهری نیستند.هرچند که این مشکل به صورت فصلی و همزمان با سرد شدن هوا اتفاق افتاده اما می‌بایست رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی‌های  لازم درباره افزایش و تثبیت میزان سهمیه این شهرستان گردشگر پذیر انجام شود. بی شک کمبود گاز در حوزه خدمات دهی به مسافران این شهرستان نیز تاثیر گذار خواهد بود.

100 تن گاز سهمیه آذر ماه جذب نشده است

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری گناوه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با بیان این که جذب سهمیه گاز مایع خانوار بر عهده شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و نظارت بر توزیع بر عهده اداره صمت است،اضافه کرد: از ۳۹۵ تن گاز سهمیه شهرستان در آذر ماه، ۱۰۰ تن آن جذب نشده که پیشتر هم در خصوص جذب سهمیه و نظارت بر توزیع پیگیری های لازم از طریق سازمان صمت،شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر و همچنین دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر، انجام گرفته است.

او دلیل کمبود را علاوه بر افزایش مصرف به دلیل افزایش تقاضا به دلیل سرد شدن هوا، مشکلات در تامین و عرضه از سوی پالایشگاه های مستقر در خوزستان دانست.

حسین امیری تاکید کرد : به صورت روزانه میزان سیلندر‌های گاز ورودی به شهرستان توسط همکاران در فرمانداری از طریق شرکت های موزع، رصد و متعاقب آن از طریق شرکت پخش و اداره صمت پیگیری می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز