خبرگزاری کار ایران

یک طراح شهری مطرح کرد:

بدهی ما به موزه شهر اصفهان بسیار سنگین است

بدهی ما به موزه شهر اصفهان بسیار سنگین است
کد خبر : ۳۶۴۲۶۰

یک طراح شهری گفت: برای احیای زیرزمین میدان امام علی (ع) نمونه های زیادی از پیوند میان زیر زمین و سطح در دنیا موجود است که باید از آنها درس و یا الهام بگیریم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، (شامگاه شنبه) مهندس اخوان به نمایندگی از فرخ زنوزی که با کسالت مواجه شده و نتوانسته بود به این همایش برسد، توضیحات مکتوب او را بدون دخل و تصرف اظهار کرد: بدهی به موزه شهر اصفهان بسیار سنگین است و تا امروز قدر این شهر را ندانسته‌ایم. شاید با کارهای سنگینی مثل ساخت میدان امام علی(ع) کمی به این شهر کمک کرده ایم، اما هنوز دین ما به اصفهان ادا نشده است.

وی با بیان اینکه در پروژه میدان امام علی (ع) از ابتدا به کاربری فضای زیر زمینی آن توجه نشده بود و هیچ گاه کارکردهای آن مد نظر نبوده است، افزود: در میدان امام علی(ع) نمی‌توان در تعیین کاربری آن فضای بالای میدان را از فضای پایین منفک دانست. در بحث کاربری زیر زمین این فضا باید در نظر داشت که فضای مورد بحث 22.3 درصد از کل پروژه است و نمی‌شود این امر را از نظر دور داشت.

این طراح برجسته تصریح کرد: زمینه‌های مختلفی در کاربری فضاهای زیر سطحی وجود دارد که می‌توان به شهرهای تاریخی زیر زمینی ، شبکه های زیر ساختی، پناهگاه ها، حمل و نقل، مجموعه های تجاری و کوریدورهای ارتباطی و هم پیوندی فضاهای شهری اشاره کرد.

زینوزی با اشاره به اینکه ایجاد پیوند بین دو سطح بالا و پایین کار ساده ای نیست، تصریح کرد: نمونه‌های زیادی از پیوند میان زیر زمین و سطح در دنیا موجود است پس باید از آنها درس و یا الهام بگیریم چرا که توجه به این موارد موجب می شود که دو دنیا بالا و پایین به هم پیوند بخورند.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص همه پروژه‌های شهری از جمله میدان امام علی(ع) نباید آینده شهر فراموش شود و در این امر باید هم پیوندی فضایی به همراه کاربری توسعه شهری در ترازهای مختلف مدنظر قرار گیرد چرا که در این امر باید «توسعه کاربری» ، «توسعه کالبدی – فضایی» ، «توسعه اجتماعی – اقتصادی» مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز