قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان:
هزینههای میلیاردی اجلاس نامملوس از جیب چه کسانی بود؟
هزینههای میلیاردی در اجلاس میراثفرهنگی ناملموس در اصفهان انجام شد و باید بررسی شود چگونه خسارت دیدگان مرده رود از فقر رنج میبرند ولی سرمایههای اصفهان صرف برگزاری اجلاس میشود!
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان گفت: باید بررسی شود چه کسانی به آتش ترویج اتهامات علیه نیروهای انقلابی در حال دامن زدن هستند، البته مشخص است که این حربه از سوی بدخواهان و دشمنان نظام و انقلاب در حال اتفاق است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، حجتالاسلام مجتبی اخوان، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناست آغاز هفته امر به معروف و نهی از منکر در ادامه به جنایت اسیدپاشی اشاره و تصریح کرد: در قضیه جنایت اسیدپاشی به دو تا سه ارگان اهانت هدفدار شد، نخستین مجموعهای که به آن اهانت شد، بسیج بود، بسیج این شجره طیبهای است که جنگ تحمیلی را هدایت کرد و موجبات پیروزی رزمندگان اسلام را فراهم کرد و با خون پاک شهیدانی که تقدیم کردند استمرار و استقرار نظام اسلامی و انقلاب است.
وی با بیان اینکه نسبت دادن چنین کاری به بسیج بیتقوایی و خلاف مروت است ادامه داد: نباید اجازه شکستن هیبت مجموعههای ارزشی داده شود و باید کسانی که این اتهام را به نهادهای اجرایی استان وارد کردهاند شناسایی شوند.
وی گفت: این افراد جیرهخواران دشمن و بدخواهان کشور هستند و اینها هر لحظه از ابتدای انقلاب تاکنون به اشکال مختلف دلسوختگان نظام را زیرسوال میبردند.
وی بیان داشت: از دیگر ارگانهایی که از سوی دشمنان انقلاب و اسلام در جنایت اخیر اسیدپاشی مورد اتهام قرار گرفتند، قوه قضائیه، نیروی انتظامی و اطلاعات هستند، مجموعههایی ارزشی که چنانچه تنها یک روز در کشور وجود نداشته باشند، خائنان و دشمنان بر ایران مسلط میشوند.
حجت الاسلام اخوان تاکید کرد: باید بررسی و پیگیری شود چه کسانی به آتش ترویج اتهامات علیه بسیج و نیروهای انقلابی در حال دامن زدن هستند، البته مشخص است که این حربه از سوی بدخواهان و دشمنان نظام و انقلاب چه در داخل و چه در خارج در حال اتفاق است.
باید مشخص شود هزینه های میلیاردی میراثفرهنگی ناملموس از کجا تامین شده است؟
وی در ادامه به جشنواره ناملموس و برخی از اتفاقات و بیاخلاقیهای روی داده در آن اشاره و بیان کرد: ضمن تاکید بر اینکه اصل موضوع کار خوب و پسندیدهای است، اما گاها غفلتهایی میشود، نظر ستاد احیای امر به معروف این است که مدیران و مسئولان باید در اجرای چنین برنامههایی دقت بیشتری کنند که شاهد رویدادهایی منافی عفت و اخلاق نباشیم.
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان، با اشاره به هزینههای میلیاردی در اجلاس میراثفرهنگی ناملموس در اصفهان نیز بیان داشت: باید مشخص شود که این هزینهها از کجا آمده است، دسترنج چه کسانی بوده و از چه منبع درآمدی بوده که اینگونه خرج شده است.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در ادامه با اشاره به فقر مشهود در حاشیههای شهر اصفهان و به ویژه در شرق این شهر ادامه داد: با توجه به اقداماتی که در شهر اصفهان اتفاق میافتاد این استان را استانی برخوردار میدانند و این در حالی است که خسارت دیدگان مرده رود از فقر رنج میبرند و سرمایههای اصفهان صرف برگزاری اجلاس میشود.
وی با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مطالبات خود را به نهادها ارایه میدهد، افزود: ستاد احیای امر به معروف وظیفه اجرایی ندارد و فقط باید در بحثارایه مطالبات خود به نهادها قدام کند.
وی با اشاره به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، مراکز درمانی و دانشگاهها ادامه داد: در راستای ارایه مطالبات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پیشنهادات و برنامههای خود را با بالاترین مسئول نهادهای مختلف مطرح میکنیم و از این طریق پیگیر اجرا نیز هستیم.
وی با تاکید بر اینکه سیاست ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر نظارت به صورت تذکر لسانی توام با عطوفت است و از هرگونه خشونت و عصبانیت مبرا است، افزود: در این راستا هر کس به نام امر به معروف و نهی از منکر به صورت خشن و عصبانی نسبت به این امر اقدام کند در صورت شناسایی مورد پیگیری و برخورد قرار خواهد گرفت.
جانشین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: سیاست ما در انجام این فریضه تذکر لسانی با برخورد مناسب است. این ستاد با هرگونه خشونتی حتی عصبانیت در هنگام امر به معروف و نهی از منکر مخالف است و این موضوع در دوره های آموزشی به آمران به معروف آموزش داده می شود. در این زمینه همه گروههای امر به معروف و نهی از منکر توسط دستگاه قضایی و نیروی انتظامی آموزش لازم را دیده اند و به خوبی می دانند وظیفه آنها یاری و کمک به دیگران از طریق پند و تذکر لسانی است.
وی به طرح ۲۴ ماده ای مطرح در مجلس در خصوص امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و ادامه داد: این ستاد در راستای دستورات شرعی معطل تصویب این طرح نیست و سیاست های خود را همانند گذشته دنبال می کند و اگر ماموریت جدیدی ابلاغ شد در خصوص آن تصمیم گیری می کنیم.
جانشین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۴ دفتر ستاد در ۲۴ شهرستان به تعداد فرمانداریهای استان مشغول به فعالیت هستند که روسای آن ائمه جمعه، معاونین آن فرمانداران و دبیرانش مسوولین نواحی بسیج هستند و اداره اطلاعات، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش نیز در آن حضور دارند.
وی خاطر نشان کرد: وظیفه هر ستاد پیگیری مطالبات مردم از دستگاهها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است و متولی اجرایی در زمینه اقدامات اجرایی خود دستگاهها هستند و ستاد بر اجرایی شدن مصوبات جلسات نظارت و پیگیری دارد.
چادر یک مسئله اعتقادی است، فرد باید به این مهم آگاه شود
حجت الاسلام اخوان در خصوص نحوه معرفی چادر به عنوان الگوی برتر حجاب، گفت: حجاب امری اعتقادی است و فرد باید بر اساس اعتقاد چادر را قبول کند و تحقق این مساله به غیر از راه علمی و اعتقادی از راه دیگری امکان پذیر نیست.
وی گفت: در این زمینه در جلسات متعدد از روحانیت و ائمه جماعات، دانشگاهها، مراکز آموزشی و استانداری خواسته شده است ولی باید توجه داشت که از سوی دیگر هجمه ماهواره ای دشمن بسیار سنگین است.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در خصوص نحوه نظارت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در خصوص عرضه پوشاک در بازار اصفهان اظهار داشت: عرضه پوشاک در بازار بر اساس تقاضای خریداران صورت میگیرد و در این راستا کارهای ریشهای در خصوص فرهنگ باید صورت گیرد که زمان بر خواهد بود و اثرات آن در چند سال آینده به چشم میآید.
وی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر توریستهایی که از کشورهای مختلف به اصفهان سفر میکنند نیز بیان داشت: باید توجه داشته باشیم که نباید به توریستها نگاه اقتصادی داشت بلکه باید به گونهای با آنها رفتار کرد که سفیران کشور ایران در کشورشان باشند و اخلاق و رفتار ایرانیان را الگوی خود قرار دهند.
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف استان اصفهان گفت: شعار هفته امر به معروف و نهی از منکر امسال، «تذکر لسانی، پیام مهربانی و نظارت همگانی» انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس هفتهای که در آن قرار داریم، هفته امر به معروف و نهی از منکر است که هر روز به یک عنوان نامگذاری شده است، به ترتیب از روز اول تا هفتم به عناوینی چون فرهنگ حسینی و عزم ملی، مدیریت جهادی، سبک زندگی و خانواده اسلامی، مبارزه با فساد اداری، مقابله با تهاجم فرهنگی و جامعه مهدوی و بیداری اسلامی و روز نظارت همگانی نامگذاری شده است.