مدیر درمان اصفهان در نشست با کمیته بیمه و درمان و کانون بازنشستگان استان:
بهبود و ارتقاء توسعه خدمات درمانی متناسب با نیاز بیمه شدگان
با توجه به برنامه اجرایی دولت در اصلاح تعرفههای پزشکان دریافت هرگونه مبلغ خارج از عرف غیرقانونی است و بر برخورد شدیدمدیریت درمان با این مساله جدی است.
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان در نشست با کمیته بیمه و درمان و کانون بازنشستگان شهرستان های استان اصفهان گفت: تا پایان سال ۹۲بیش از ۵۶۸ میلیارد و ۸۱ میلیون تومان هزینه درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی استان شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، علی اعتصام پور افزود: این درحالی است که بیش از بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۷۳۵ میلیون از این مبلغ دربخش درمان مستقیم وبیش از ۳۷۱ میلیارد و ۳۴۵ میلیون نیزدربخش درمان غیرمستقیم مربوط به هزینه صورتحساب ها ونسخ سرپایی بیمه شدگان درمراکز طرف قرارداد بوده است.
وی جمعیت تحت پوشش درمان تامین اجتماعی اصفهان را بیش از ۶۰ درصد جمعیت استان بر شمرد و افزود: آمار جمعیت بیمه شده تامین اجتماعی استان در اسفند ماه سال ۹۲ نسبت به ماه مشابه درسال نشان از افزایش تعداد حدود ۱۳۷ هزار نفر بیمه شده و مستمری بگیر اصلی و تبعی و افزایشی معادل ۵ درصد دارد.
مدیر درمان اصفهان با برشمردن ۳ بیمارستان دکتر شریعتی، دکترغرضی و حضرت فاطمه الزهرا(س) نجف آباد با ۸۷۶ تخت مصوب و ۲۶ درمانگاه وپلی کلینیک به عنوان مراکز ملکی تأمین اجتماعی در استان گفت: درسال ۹۲ در مجموع حدود ۴ میلیون و۷۰۰ هزار بیمار توسط پزشکان عمومی و متخصص و دندانپزشکان مراکز ملکی ویزیت شدهاند و از این لحاظ مدیریت درمان استان اصفهان با ۱/۹ درصد از مجموع ویزیت پزشکان درمان مستقیم سازمان دارای رتبه دوم پس از مدیریت درمان استان تهران است.
ساماندهی نظام سلامت و نظارت برحسن ارائه خدمات
وی افزود: مدیریت درمان استان اصفهان از نظر تعداد بیمار بستری نیز با بیش از ۷۷ هزار بیمار که ۵/۹ درصد از کل بیماران بستری سازمان درکشور را شامل می شود. پس از استان تهران در مرتبه دوم قراردارد واین درحالی است که با انجام نزدیک به ۴۷ هزارو۵۰۰ مورد عمل جراحی نیز، مدیریت درمان استان با اختصاص ۴/۹ درصد از تعداد جراحی بستری کل کشور باز هم رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان در ادامه با اشاره به در دستورکارقرار گرفتن اجرای پروژه های بازسازی، بهسازی و احداثمراکز درمانی گفت: تعمیرات اساسی و نوسازی اورژانس در بیمارستان های دکتر شریعتی و حضرت فاطمه الزهرا(س) نجف آباد و احداثپلی کلینیک تخصصی در بیمارستان دکتر غرضی از جمله پروژه هایی است که در این راستا در حال اجراست.
اعتصام پور، با اشاره به شبانه روزی ساختن خدمات درمانی پلی کلینیک فلاورجان از ابتدای تیرماه و رویکرد جدید پیشگیری از بیماریهای فشارخون و دیابت در درمانگاه بازسازی شده شماره۴ گفت: به منظور افزایش خدمات درمانی متناسب با نیاز و شأن بیمه و در راستای حفاظت از منابع و حقوق بیمهشدگان چشمان تیزبین و هوشیار کمیته های بیمه و درمان و کانون بازنشستگان مدیریت درمان را در حل مشکلات یاری کنند.
اعتصام پور با تاکید بر کاهش دغدغه های مردم درحوزه سلامت به خصوص در مراکز درمانی دولتی که با اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری توسط دولت محترم در ساماندهی نظام سلامت به وقوع پیوسته است، اظهار داشت: با عنایت به اهداف نهایی نظام سلامت شامل ارتقای سطح سلامت، حفاظت در برابر مخاطرات مالی و ایجاد رضایت خاطر در جامعه، شورای هماهنگی درمان استان اصفهان با پیشنهاد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، و عضویت کلیه عناصر موثر در حوزه سلامت در استان تشکیل شده است و ریاست این شورا برعهده ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی است.
وی افزود: مدیریت درمان استان، همچنین به عنوان دبیر شورای همسویی سازمانهای بیمه گر استان، همگام با سایر سازمان های بیمه گر برحسن ارائه خدمات درمانی مراکز درمانی به شهروندان محترم نظارت می کند.
اهل حاشیه نیستیم
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: از ابتدای قبول مسوولیت سعی کرده ایم حاشیه ها را بزداییم. ما اهل حاشیه نیستیم و از چالش هم نمی ترسیم، زیرا محوریت ما کار عاشقانه و مدیریت جهادی است.
اعتصام پور تاکید کرد: اگرچه با ایده آلها فاصله داریم اما آنچه می گوییم بر اساس احساس نیست بلکه با استناد به آمار و برنامه های کارشناسی شده و علمی است.
وی با توجه به برنامه اجرایی دولت در اصلاح تعرفه های پزشکان دریافت هرگونه مبلغ خارج از عرف را غیرقانونی دانست و بر برخورد شدیدمدیریت درمان با این مساله تاکید کرد.
وی همچنین خریداری ۸دستگاه آمبولانس و یک دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان دکتر شریعتی را از برنامه های در دست اقدام برشمرد و از احداثیک بخش به عنوان بخش ارجاعی گوارش در این مرکز در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی درخصوص اجرای اولین گام از طرح کلینیک تخصصی سیارگفت: جمعی از پزشکان متخصص و فوق تخصص شاغل در بیمارستان های تامین اجتماعی استان در پلی کینیک شبانه روزی شهرستان خمینی شهر حضور یافته و بیمارانی که در طول یک ماه گذشته به تشخیص پزشکان عمومی این مرکز نیازمند به خدمات تخصصی تکمیلی بودند را معاینه و درصورت نیاز به خدمات بستری به بیمارستان های دکتر شریعتی و دکتر غرضی ارجاع دادند.
در این نشست نمایندگان کانونهای بازنشستگان شهرستانهای استان نیز خدمات مدیریت درمان استان در طول یک سال اخیررا شایسته تقدیر وتشکر دانستند.
شبانه روزی شدن پلی کلینیک فلاورجان، آغاز عملیات احداثدرمانگاههای تیران و کرون و رهنان، نوسازی درمانگاه ۴، نوسازی و بهسازی پلی کلینیک زرین شهرو اجرای طرح کلینیک سیار درخمینی شهر مورد تقدیر نمایندگان کانون های این شهرها قرارگرفت.
نمایندگان مبارکه، خوراسگان، دهق و علویجه و دولت آباد نیز خواستار افزایش خدمات درمانی یا احداثدرمان گاه دراین مناطق شدند.