خبرگزاری کار ایران

استاندار اصفهان تاکید کرد:

مدیریت جهادی در سه بعد ساختاری، رفتاری و زمینه‌ای باید احصاء و بازتعریف شود

مدیریت جهادی در سه بعد ساختاری، رفتاری و زمینه‌ای باید احصاء و بازتعریف شود
کد خبر : ۱۶۷۶۰۷

مدیریت جهادی صرفا به معنای نبرد و مبارزه نیست بلکه زندگی پویا، هدفمند و آمیخته با کارو تلاش مفید است که می تواند در عرصه های دفاعی، سازندگی و مدیریتی تجلی داشته باشد.

استاندار اصفهان گفت: مدیریت جهادی تجلی زندگی پویا، هدفمند و آمیخته با کار و تلاش مفید در همه عرصه‌هاست.

به گزارش ایلنا از اصفهان، رسول زرگرپور استاندار اصفهان در همایش مدیرت جهادی، مدیریت مبتنی با اخلاقیات که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، ‌اظهار داشت: معتقدم قبل از اینکه مدیریت خود را مدیریت جهادی تلقی کنیم باید به دقت ویژگی‌های اصلی این مدیریت را تعریف نماییم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه سال جاری با درایت و تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام گذاری شد، ‌افزود: برگزاری چنین همایش‌هایی در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب تأثیر به سزایی خواهد داشت.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب در خصوص مدیریت جهادی، اذعان داشت: ایشان سه ویژگی نیت الهی، ‌کار و تلاش مبتنی بر علم و کار و تلاش مبتنی بر درایت را از ویژگی‌های اصلی مدیریت جهادی عنوان کردند.

زرگرپور تصریح کرد: مدیر جهادی غایت خود را کارآمدی دین در اداره جامعه می‌داند و به عنوان کارگزار اجرایی جهت تحقق «الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت» فعالیت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه ویژگی‌های اصلی مدیریت جهادی در سه بعد ساختاری، رفتاری و زمینه‌ای باید احصاء و بازتعریف شود، عنوان کرد: این ویژگی‌ها باید به بک الگوی مدیریتی تبدیل شود.

مدیر ارشد استان یادآور شد: مدیریت جهادی هر چند اصطلاحی جدید در ادبیات انقلابی ما است، اما در دوران هشت سال دفاع مقدس عمدتا با آن مواجه بودیم.

وی خاطر نشان کرد: منظور از این نوع مدیریت صرفا نبرد و مبارزه نیست بلکه به مفهوم زندگی پویا، هدفمند و آمیخته با کارو تلاش مفید است که می‌تواند در عرصه‌های دفاعی، سازندگی و مدیریتی تجلی داشته باشد. ‌

رسول زرگرپور تصریح کرد: مدیریت جهادی با مصرف گرایی، اشرافی‌گری و شیوه‌های حاصل از تکنوکراتی مبارزه کرده و داشتن باور، ایمان به هدف، ‌متکی به خدا بودن و عزم و اراده را ترویجمی‌کند.

وی مدلی از مدیریت جهادی را که مبتنی بر نهاد ستیزی، تجربه ستیزی، علم ستیزی، فردگرایی و بیهوده شمردن فرد جمعی و کار کار‌شناسی است را یک نوع آنارشیسم مدیریتی دانست و افزود: متأسفانه عده‌ای این نوع مدیریت را تعریف کرده و بر آن نام انقلابی نیز می‌نهند.

استاندار اصفهان با تطبیق ویژگی‌های مدیریت جهادی با الگوی حاکم بر جهاد سازندگی، ‌مدیریت برای خدا با ایثار و داشتن هدفی والا و بر‌تر، مدیریت ولایتی با تبعیت از ولایت فقیه و التزام عملی به آن و مدیریتی با انعطاف پذیری ساختاری و تشکیلاتی را از جمله ویژگی‌های مشترک این مدیریت با الگوی جهاد سازندگی دانست.

وی افزود: مدیریت داوطلبانه، ‌تحول‌آفرین، پویا و انعطاف پذیر در مأموریت‌ها، ‌مدیریت مبتنی بر خود باوری، اهمیت به نیروی انسانی همراه با کرامت نیروی انسانی و ارتباط عاطفی با کارمندان و پرکاری و سرعت عمل در کار‌ها از دیگر ویژگی‌های مدیریت جهادی است.

زرگرپور مدیریت مشارکت پذیر، مدیریت مبتنی بر اخلاق مداری و ارزش‌های دینی، مدیریت قناعتی با اهمیت دادن به بیت المال و در ‌‌نهایت ارتباط عوامل ساختاری، ‌رفتاری و زمینه‌ای را به عنوان دیگر ویژگی‌های این نوع مدیریت برشمرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز