خبرگزاری کار ایران

برای نخستین بار در کشور؛

راه‌اندازی منطقه ویژه فناوری در اصفهان

راه‌اندازی منطقه ویژه فناوری در اصفهان
کد خبر : ۱۶۷۱۷۷

استان اصفهان با داشتن زیرساخت‌های علمی و فناوری، نیروی انسانی متخصص و نهادهای خصوصی پرتوان شرایط لازم برای محور قرار گرفتن در امر توسعه فناوری کشور را داراست.

استاندار اصفهان توسعه علم و فناوری را از برنامه‌های اصولی و با تداوم جمهوری اسلامی ایران عنوان نمود و افزود: به همین دلیل شاهد رشد و بالندگی مراکز علمی و پژوهشی کشور طی دهه گذشته بوده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان، رسول زرگرپور در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی اظهار داشت: هدف از توسعه علم و فناوری در برنامه‌های کشور، تسری دادن این حوزه به سایر حوزه‌ها و ورود آن به زندگی مردم عادی در کشور و به طور ویژه بهره‌برداری از علم و فن آوری در توسعه پایدار کشور در سایه نظام اسلامی است.

وی با بیان اینکه اصفهان از دیرباز نمونه بارزی از یک توسعه پایدار پیش چشم بازدیدکنندگان و اهل تأمل قرار داده است، خاطر نشان کرد: دلیل عمده این موضوع، ایجاد هماهنگی بین صنعت، دانشگاه و دولت در موضوعات گوناگون مانند مسائل زیست‌محیطی، صنعتی و اقتصادی بین انسان‌ها، محیط و بستر فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی اصفهان بوده است.

زرگر‌پور توجه ویژه مردم اصفهان به توسعه علوم و به ویژه کاربردی کردن آن‌ها را یکی از دلایل اصلی توفیق استان اصفهان و نقش برجستهٔ این استان در پیشرفت ایران بیان کرد و تصریح کرد: استان اصفهان کلیه شرایط و الزامات لازم از جمله زیرساخت‌های علمی و فناوری، نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متخصص، نهادهای خصوصی پرتوان و عزم و انگیزه کافی برای محور قرار گرفتن در امر توسعه فناوری در کشور را دارا ست.

استاندار اصفهان با اشاره به برگزاری جشنوارهٔ شیخ بهایی افزود: این جشنواره که بنام دانشمندی برجسته و فقیهی کامل برگزار می‌گردد، در تلاش است که در یک کلام علم را به عمل و ثروت تبدیل نموده و ارتباط بین صاحبان دانش و صنعتگران را فرآهم آورد.

وی خاطر نشان ساخت: برگزاری جشنواره شیخ بهایی به عنوان اولین جشنواره موفق در حمایت از فن‌آفرینان توانسته است در جهت توسعه فناوری، تجاری سازی و ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان دانشگاهی و حمایت از آنان در سطح منطقه و کشور گام‌های موثری بردارد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه جشنواره شیخ بهایی توجه خود را معطوف به موضوع کارآفرینی مبتنی بر فناوری کرده است، اظهارکرد: در چنین فضایی تلاش می‌شود تا ارتباط بین صاحبان دانش با صنعتگران و سرمایه گذاران تسهیل و شرایط برای توسعه اقتصاد دانش بنیان فراهم شود.

وی با بیان اینکه امروز دانشگاه‌های برجسته شهر اصفهان نقش موثری در توسعه علم دارند، تصریح کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز به خوبی قدم‌های موثر در توسعه مبتنی بر دانش برداشته است.

زرگرپور با بیان اینکه اصفهان تنها ۶ درصد پهنه کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: این استان میزبان بیش از ۱۱ درصد دانشجویان دانشگاه‌های کشور است و بیش از ۳۲۰ هزار دانشجو و ۱۰ هزار دانشجو در مقطع دکترا در این استان مشغول به تحصیل هستند.

استاندار اصفهان اظهار داشت: شهر اصفهان توجه خاص و ویژه‌ای به توسعه علم و فناوری دارد و در حوزه توسعه اقتصاد دانش بنیان و توسعه پایدار منطقه‌ای نه تنها به خوبی از این موضوع بهره برداری کرده، بلکه پیشرو نیز بوده است و توانسته سرمایه‌گذاران را به سرمایه‌گذاری در فنا‌وری‌های صنعت ساز ترغیب نماید.

وی در پایان از تهیه مقدمات لازم برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در اصفهان برای نخستین بار در کشور خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های عالی صنعتی و دانشگاهی و وجود اساتید مبرز در این استان، از همه مسئولان دولتی به خصوص وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در تحقق این مهم یاری می‌طلبیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز