استاندار اصفهان؛ با اشاره به رتبه سوم باسوادی اصفهان در کشور تاکید کرد:
در پایتخت فرهنگ و تمدن باید ریشهکن شود
اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی باید در زمینه سوادآموزی الگو و نمونه بوده و در ریشه کن کردن بیسوادی پیشرو و پیشگام باشد.
ایلنا: استاندار اصفهان در جلسه ستاد راهبردی سوادآموزی استان، با اشاره به اینکه با وجود تغییر شیوهها در سوادآموزی برای حصول نتیجه مطلوبتر باید از شیوههای مبتکرانه و نوین در آموزش استفاده نمود گفت: برای افرادی که به تدریس مشغول هستند و کسانی که برای یادگیری سواد تلاش مینمایند، بایستی تسهیلات تشویقی در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، رسول زرگرپور، سواد آموزی را موضوعی مهم و اساسی عنوان کرد و افزود: هیچ مکتب و تفکری به اندازه اسلام برای علم و سواد اهمیت قائل نشده است.
رئیس ستاد راهبردی سوادآموزی استان با بیان اینکه ما به عنوان یک مسلمان باید بحثعلم و سواد را اولویت اصلی قرار دهیم، اظهار داشت: سوادآموزی و علم اندوزی از اهمیت و تقدس ویژه برخوردار است.
وی تأسیس نهضت و بسیج همگانی برای مبارزه با بیسوادی به دستور امام خمینی(ره) و تداوم آن با تأکید مقام معظم رهبری بر موضوع سواد و سوادآموزی را نشانگر اهمیت این مسئله دانست.
زرگرپور بررسی وضعیت سوادآموزی استان، سیاستگزاری منطقهای در راستای اجرای برنامهها، ایجاد هماهنگی لازم جهت به صفر رساندن بیسوادی و پشتیبانی لازم جهت اجرای مطلوب برنامه ریزی سواد آموزی را از اهداف اصلی این ستاد برشمرد.
وی تصریح کرد: در اصفهان که پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است، باسوادی به عنوان یک شاخص مطرح است.
رئیس ستاد راهبردی سوادآموزی استان به رتبه سوم استان در زمینه باسوادی در کشور اشاره داشت و گفت: در استانی که از بعد فرهنگی، هنری، خلاقیت و تلاش و کوشش به عنوان الگو و نمونه مطرح است، باید بیسوادی ریشه کن شده و به صفر برسد.
وی یادآور شد: در استانی که مرکز گردشگری است، افراد باید باسواد بوده و دارای مهارت و تخصص نیز باشند.
زرگرپور، ایجاد بستر لازم جهت وفاق و میثاق بیش از پیش در تمام ارکان اجرایی استان و آگاه سازی و اطلاع رسانی مؤثر را در رسیدن به نتیجه مطلوب ضروری دانست.
وی خواستار همکاری صدا و سیمای مرکز اصفهان در خصوص ساخت و پخش برنامههای تبلیغاتی در این زمینه و همچنین تبلیغات شهری توسط شهرداریها شد.