خبرگزاری کار ایران

معاون برنامه ریزی استانداری اصفهان تاکید کرد:

براساس مصوبه هیات دولت دهم؛ باید بورس تخصصی آهن و فولاد در اصفهان ایجاد شود

براساس مصوبه هیات دولت دهم؛ باید بورس تخصصی آهن و فولاد در اصفهان ایجاد شود
کد خبر : ۱۳۸۵۲۷

با توجه به اینکه ۷۰ درصد فولاد کشور در استان اصفهان تولید می شود و کلیه تبعات زیست محیطی آن بر دوش این استان است. همچنین بر اساس مصوبه هیات دولت دهم مقرر شد که بورس تخصصی آهن و فولاد در اصفهان ایجاد شود.

ایلنا: معاون برنامه ریزی استانداری اصفهان گفت: حضور استان اصفهان درمرکزیت کشور و همچنین دسترسی آسان به این استان می‌تواند ویژگی بارزی برای حضور تالار بورس آهن و فولاد قلمداد شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، علیرضا همدانیان، مدیر بورس کالای ایران دراتاق بازرگانی اصفهان افزود: با توجه به اینکه ۷۰ درصد فولاد کشور در استان اصفهان تولید می‌شود و کلیه تبعات زیست محیطی آن بر دوش این استان است. همچنین بر اساس مصوبه هیات دولت دهم مقرر شد که بورس تخصصی آهن و فولاد در اصفهان ایجاد شود.

«عباس یعقوبی» مدیر امور ناظرین و تالار‌ها شرکت بورس کالای ایران در این جلسه گفت: تالار بورس کالای اصفهان از نظر زیرساخت‌های مخابرات در حد قابل توجهی رشد کرده و امکان برقراری ارتباط آنلاین از دو طریق ماهواره‌ای و شبکه کابلی مخابراتی فراهم است.

وی تصریح کرد: خریداران و فروشندگان می‌توانند از تالار اصفهان اقدام به خرید و فروش کالا کنند و نیازی به حضور آنان در تالار تهران نیست.

«مسعود صفاری‌پور» مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری اصفهان در این جلسه خواستار رفع مشکلات فعلی بورس کالای اصفهان برای عرضه کنندگان، خریداران و کارگزاران شد بنحویکه عرضه کنندگان(فروشندگان) و خریداران بویژه آهن و فولاد همانند تالار تهران امکان خرید و فروش در اصفهان داشته باشند و نیازی به مراجعه تهران نداشته باشند.

وی خواستار عرضه محصولات فولادی توسط دو شرکت آهن و فولاد استان از تالار بورس اصفهان شد و گفت: رفع اشکالات موجود ترغیب خریداران و فروشندگان در خرید و فروش از بورس کالای اصفهان به تقویت و رونق این تالار و کاهش سفرهای زاید به تهران می‌شود. وی خواستار پیگیری ایجاد بورس تخصصی آهن و فلزات از مسوولین بورس کالای ایران شد.

«محمود اکبری» معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این جلسه تاکید کرد: این شرکت بر اساس زیرساخت‌های موجود می‌تواند در بورس اصفهان نیز عرضه کند. وی تصریح کرد: این شرکت بر اساس قانون هر کجا ملزم به عرضه باشد انجام می‌دهد.

«منصور یزدی‌زاده» معاون فروش و صادرات شرکت ذوب آهن اصفهان در این جلسه هدف از راه اندازی بورس‌های منطقه‌ای را تشویق به خرید و فروش کالا از آن شد و گفت: باید تمام تلاش‌ها به سمت جذاب شدن بورس کالا برای فعالان اقتصادی و تولید کنندگان شود.

«مصطفی متین راد» رییس کمیسیون تامین مالی و سرمایه گذاری اتاق اصفهان در این جلسه گفت: با توجه به اینکه ۷۰ درصد فولاد کشور در استان اصفهان تولید می‌شود و عمده خریداران از اصفهان می‌باشند حضور بورس فلزات در اصفهان شرایط آسانی برای آنان ایجاد کند.

«محمدرضا لعلی» کار‌شناس اقتصادی استانداری اصفهان در این جلسه گفت: اغلب شرکت‌های کارگزاری در تهران ثبت می‌شوند و نمایندگان اندکی در شعبات استانی دارند.

وی صدور اعلامیه خرید و تسویه وجوه و اسناد در تهران را یکی از دلایل حضور خریداران در تهران برشمرد و گفت: ایجاد امکانات لازم در تالار اصفهان جهت پیگیری مسایل اداری پس از پایان معاملات از سفرهای متعدد خریداران به تهران جلوگیری می‌کند.

وی اصفهان را بازار غیر رسمی آهن و فولاد در کشور دانست و گفت: حضور بورس فلزات در کنار بازار غیر رسمی آهن و فولاد به شفافیت در کشف قیمت معاملات و افزایش قدرت رقابت پذیری خریداران کمک می‌کند.

«ابوالفضل جنتی» عضو کمیسیون تامین مالی و سرمایه گذاری اتاق اصفهان در این جلسه گفت: بازار آهن اصفهان به عنوان بازار مرجع فولاد کشور به شمار می‌آید و حضور بورس آهن و فولاد می‌تواند به شفافیت این بازار در کنار بازار رسمی کمک کند.

«داود صافی» مدیر امور کمیسیون‌ها و تشکلهای اتاق اصفهان خواستار معرفی توانمندی بورس کالا بویژه تالار اصفهان به اعضا و فعالان اقتصادی استان شد و از بورس کالای ایران خواست تغییراتی که با پیگیری اتاق و استانداری اصفهان در روند انجام معاملات بورس کالا طی سالهای اخیر ایجاد شده و نیز تسهیلات فراهم شده برای فعالان این حوزه اطلاع رسانی کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز