مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان خبرداد:
کشف و پلمپ یک کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع فلافل در اصفهان
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک استان اصفهان از کشف و پلمپ یک کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع فلافل با هماهنگی دادستانی خبر داد.
ایلنا: مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک استان اصفهان از کشف و پلمپ یک کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع فلافل با هماهنگی دادستانی خبر داد.
به گزارش ایلنا از اصفهان؛ احتشامی؛ تصریح کرد: طبق گزارشهای مردمی و تلفنهایی که به مرکز بهداشت استان اصفهان شده بود، کارشناسان بهداشت محیط در بررسی دقیقی یک کارگاه تولید فلال خانگی با شرایط غیربهداشتی را شناسایی کردند.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط با در دست داشتن مجوز بازرسی از دادستانی و با همکاری و هماهنگی نیروی انتظامی وارد کارگاه مربوطه شدند و موارد تخلف این کارگاه تولید فلافل را بررسی و ثبت کردند.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک استان اصفهان اظهارداشت: در این کارگاه فلالها در شرایط غیربهداشتی با استفاده از نانهای ساندویجی کپ زده و تاریخ مصرف گذشته و ظروف غیرمجاز تولید و با شرایط نامطلوب بسته بندی میشد.
احتشامی افزود: مراکز عرضه مواد غذایی و فست فودها باید خودشان در شرایط بهداشتی فلال تولید کنند و یا از کارخانجات با شرایط بهداشتی اقدام به تهیه فلال کنند، زیرا خرید این ماده غذایی از کارگاههای غیربهداشتی و توزیع آن در مراکز عرضه غذایی ممنوع است و سلامتی مردم را به خطر میاندازد.
وی با بیان اینکه فلافلهای توزیع شده این کارگاه در سطح مراکز عرضه غذایی جمع آوری میشود، خاطرنشان کرد: ابزار و لوازم کار به همراه ۴۰ لیتر روغن، ۵۰ کیلو فلافل آماده توزیع و هزار عدد نان فانتزی از این کارگاه توقیف و پرونده متخلف جهت انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.