خبرگزاری کار ایران

مدیر حوزه‌ی هنری اصفهان در بازدید از دبیرخانه چهارمین جشنواره فیلم حسنات تاکید کرد:

مدیریت واحد، عامل تداوم جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات است

مدیریت واحد، عامل تداوم جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات است
کد خبر : ۱۲۶۵۱۸

جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات از موازی‌ کاری‌های مدیریتی مبرا است و این خصوصیت می‌تواند یکی از عوامل مهم تداوم این جشنواره باشد.

ایلنا: مدیر حوزه‌ی هنری اصفهان با حضور در شورای سیاستگذاری و بازدید از دبیرخانه این جشنواره، تک مدیریتی بودن را یکی از عوامل مهم تداوم جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان دانست و ادامه داد: بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی که در کشور و به ویژه در استان اصفهان اجرا می‌شوند به دلیل مباحثچند مدیریتی ناکام می‌مانند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، سید مهدی سیدین‌نیا حمایت از تولید را لازمه بهره‌برداری از محتوای جشنواره‌ها عنوان کرد، افزود: پایان هر جشنواره‌ای در هر دوره در واقع آغاز آن جشنواره است و در این راستا ضروری است مسئولان برگزار کننده جشنواره‌ها در کنار دیگر ارگان‌های فرهنگی باید به اندازه توان خود حمایت‌های مادی و معنوی را از فیلم‌سازان جوان داشته باشند.

وی با بیان اینکه حمایت از فیلم‌سازان پازلی است که باید توسط مسئولان فرهنگی مختلف حل شود، ادامه داد: همچنین استفاده از ظرفیت صدا و سیما و رسانه‌ها می‌تواند کمک قابل توجهی به ترغیب فیلمسازان برای تولید داشته باشد.

وی برنامه‌ریزی برای پخش فیلم‌های کوتاه برگزیده‌ی جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات را ضروری دانست و ادامه داد: در جامعه امروزی رسانه‌ها انحصارگر هستند و باید به درستی از ظرفیت آنها برای تداوم جشنواره‌های مختلف سنمایی استفاده کرد.

سیدین نیا با بیان اینکه در حال حاضر در کشور ایران جشنواره‌ها بهترین پشتیبان تولید فیلم توسط فیلمسازان جوان هستند، تصریح کرد: در این راستا برگزاری کارگاه‌های آموزشی قبل، بعد و در حین زمان برگزاری جشنواره‌ها می‌تواند کمک قابل توجهی به نسل جوان علاقمند داشته باشد.

وی با بیان اینکه برگزاری کارگاه آموزشی تولید فیلم ارزان می‌تواند در افزایش تولیدات پرمحتوا نقش داشته باشد، ادامه داد: هم‌چنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی تبدیل ایده به طرح نیز باید در دستور کار مسئولان جشنواره قرار گیرد.

مدیر حوزه هنری اصفهان مشاوره فکری دادن به فیلمسازان جوان را نیز ضروری دانست و ادامه داد: مشاوره دادن به فیلمسازان فعال می‌تواند در ایجاد محتوای قوی نقش داشته باشد چرا که اکثر فیلم‌سازان در هنگام تولید بیشتر به نکات سخت افزاری توجه می‌کنند و از بعد معنوی تولیداتشان غافل می‌شوند.

وی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کشور صرف تولید فیلم توسط فیلمسازان جوان می‌شود، ادامه داد: متاسفانه مدیریت هزینه‌های تولید فیلم در کشور صحیح نیست و تنها یک درصد از تولیدات فیلمسازان جوان به جشنواره‌ها و رسانه‌ها راه می‌یابند و ۹۹ درصد دیگر در صندوقچه‌ها خاک می‌خورد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز