خبرگزاری کار ایران

علیرضا تابش مطرح کرد:

امیدواریم نخستین جشنواره آنلاین کشور، زندگی کودکان ایرانی را رنگی‌تر کند/ شعار امسال؛ « هرخانه یک سینما، هر کودک یک داور»

امیدواریم نخستین جشنواره آنلاین کشور، زندگی کودکان ایرانی را رنگی‌تر کند/ شعار امسال؛ « هرخانه یک سینما، هر کودک یک داور»
کد خبر : ۹۸۲۲۶۸

دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان گفت: این جشنواره به میزبانی اصفهان و امسال با شعار "هر خانه یک سینما، هر کودک یک داور" برگزار می شود.

به گزارش ایلنا از اصفهان، علیرضا تابش افزود: سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در شرایطی برگزار می‌شود که بحران کرونا همه چیز را به خود مشغول کرده است. تمام مردم جامعه خصوصا دانش‌آموزان با حجم گسترده‌ای از اخبار غم‌انگیز رو به رو هستند و وظیفه ما به عنوان فعالان فرهنگی این است که برای بهبود شرایط روحی نسل جدیدمان فکر کنیم و امیدوارم نخستین جشنواره آنلاین کشور زندگی کودکان و نوجوانان ایرانی را رنگی‌تر کند.

برگزاری جشنواره به صورت مجازی

وی افزود: برگزاری این جشنواره صورت مجازی تصمیم سختی بود که در مشورت با تمام عوامل جشنواره، منتقدان و اصحاب رسانه به این مدل از برگزاری رسیدیم. اصحاب رسانه، صاحبان آثار، داوران جشنواره و کودکان و نوجوانان از روز شنبه با مراجعه به سایت‌های جشنواره در حساب کاربری خود با استفاده از کدهای تخفیف می‌توانند فیلم‌های مورد نظرشان را به صورت آنلاین تماشا کنند. همچنین داوران کودک و نوجوان با مراجعه به حساب کاربری خود می‌توانند فیلم‌ها را به‌صورت رایگان تماشا کنند و از طریق همان صفحه رأی و نظر خودشان را ثبت کنند.

تابش با اشاره به بخش کارگاه‌های آموزشی جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت: کارگاه‌های آموزشی که در دو بخش ملی و بین‌المللی از روز شنبه برگزار می‌شوند و علاقه‌مندان با استفاده از کدهای تخفیف در سامانه می‌توانند شرکت کنند.

امیدواریم نخستین جشنواره آنلاین کشور، زندگی کودکان ایرانی را رنگی‌تر کند/ شعار امسال؛ « هرخانه یک سینما، هر کودک یک داور»

 کتابخانه آنلاین جشنواره آنلاین شد

دبیر جشنواره سی‌وسوم فیلم‌های کودکان و نوجوانان خاطر با اشاره به کتابخانه آنلاین جشنواره تصریح کرد: امسال کتابخانه جشنواره به صورت آنلاین به کار خود را ادامه می‌دهد. مخاطبان این بخش می‌توانند با مراجعه به بخش کاربری خود در سامانه جشنواره از شنبه به مدت ۶ روز از این بخش استفاده کنند و ارتباط خود با پخش کنندگان آثار و فیلم‌های مورد علاقه برقرار کنند. امسال چهارمین المپیاد فیلمسازی هم به صورت مجازی و مبتنی بر پلتفرم‌ها برگزار می‌شود و بچه‌ها در طی چهار روز می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

نمایش ۱۰۷ فیلم در پلتفرم‌ها و نمایش ویژه برای نابینایان و ناشنوایان

وی ادامه داد: امسال مجموعا ۱۰۷ فیلم در پلتفرم‌ها برای مخاطبین به نمایش در می‌آید که تعدادی از این فیلم‌ها ویژه نابینایان و ناشنوایان به صورت توضیح‌دار و با زبان اشاره عرضه می‌شود تا بتوانیم بخشی از وظیفه خودمان را در حق مخاطبان ادا کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز