استاندار فارس مطرح کرد:
اعتبارات بحران به صورت کامل جذب شود/ طرح های خطر پذیری مناطق تهیه شود
استاندار فارس گفت: امسال در مقابله با آتشسوزیهای مناطق مختلف، تلاشهای خوبی انجام شد و خوشبختانه همه بخش های انتظامی و اجرایی و مردم هماهنگ و پرتلاش در میدان حضور داشتند.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس عنایت الله رحیمی در جلسه مدیریت بحران استان فارس با اشاره به شرایط جغرافیایی استان در وقوع خطرات طبیعی گفت: استان فارس مستعد وقوع زلزله، سیل و بسیاری از بلایای طبیعی است و به همین دلیل باید از آمادگی لازم برای مواجه با این شرایط بحرانی برخوردار باشیم.
وی افزود: تامین امکانات و تجهیزات از جمله ضروریات کاری در این زمینه است و در این راستا لازم است تا تغییرات محیطی شناسایی و طرح های خطر پذیری این مناطق تهیه شود.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر لزوم بهره گیری از نظرات اساتید و کارشناسان امر در تهیه طرح های خطر پذیری خاطر نشان کرد: امسال در مواجه با آتش سوزی های مناطق مختلف، تلاش های خوبی انجام شد و خوشبختانه همه بخش های انتظامی و اجرایی و مردم هماهنگ و پرتلاش در میدان حضور داشتند.
رحیمی با بیان اینکه از هم اکنون باید در بحث پیشگیری اقدام کنیم گفت: از تجارب گذشته باید استفاده کرد و ما مکلف به اجرای کلیه دستورات در نظر گرفته شده هستیم.
استاندار فارس در ادامه خواستار مکلف شدن بهره برداران منابع طبیعی نسبت به نگهداری از مراتع در اختیار شد و گفت: همزمان با بهره برداری از مراتع باید مراقبت از این عرصه های طبیعی مطالبه شود و در این زمینه خاطیان و متخلفین باید جزای این بی توجهی را بپردازند.
وی با بیان اینکه آموزش در این بخش بسیار اساسی و مهم است افزود: تکالیف دهیاران و شورا ها آموزش و اطلاع رسانی به موقع در مواقع بحران است و این امر مستلزم آموزش ها و هماهنگی درون سازمانی است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به گسل های زلزله خیز در شیراز و بخشهایی از فارس اظهار داشت : دولت در بخش پیشگیری و جبران خسارت های زلزله اعتبار ات خوبی اختصاص داد و در زلزله های اخیر اعتبارات مناسبی در اختیار داشتیم.
رحیمی بهره گیری از روش های نوین احداث ساختمان و استفاده از سازه های سبک را از جمله راهکارهای موثر در بحث زلزله عنوان کرد.
استاندار فارس خواستار تلاش دستگاه های محیط زیست و منابع طبیعی برای کاهش انباشت خار و خاشاک شد و گفت: برای کاهش انباشت خار و خاشاک مستعد آتش سوزی باید موضوع چرای دام در این مناطق دنبال شود و همچنان برای پیشگیری از وقوع سیلاب باید لایه روبی مسیر های مستعد انجام شود.
رحیمی با تاکید بر لزوم جذب اعتبارات بحران افزود: دستگاههای متولی در جذب کامل اعتبارات مربوط به بحران اقدام کنند.