با کسب رتبه نخست بخش گزارش صورت گرفت؛
درخشش سرپرست خبرگزاری ایلنای سیستان و بلوچستان در ششمین جشنواره مطبوعات
سرپرست خبرگزاری ایلنای سیستان و بلوچستان با کسب رتبه نخست در ششمین جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان خوش درخشید.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ششمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری سیستان و بلوچستان با اعلام 25 برگزیده به کار خود پایان داد.
این مراسم 23 مرداد ماه و با حضور مسئولان استانی برگزار شد .
در این آئین ، فائقه راغی سرپرست خبرگزاری ایلنا موفق به کسب رتبه اول در بخش گزارش تحلیلی و توصیفی برای گزارش «اینجا فقر، سیل و بی خانمانی تا مغز استخوان را می سوزاند» شد.
وی در جشنواره مطبوعات دوره گذشته هم موفق به کسب رتبه اول در بخش گزارش نویسی شده بود.
پایان کار ششمین جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان با 25 برگزیده
محمد هادی طهرانی مقدم، مدیرعامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان در آئین اختتامیه گرامیداشت روز خبرنگار و ششمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری سیستان و بلوچستان اذعان کرد: سیستان وبلوچستان دارای 115 رسانه دارای مجوز در دو حوزه چاپی و الکترونیک است.
وی اضافه کرد: این جشنواره با هدف رقابت سالم میان اصحاب رسانه به منظور ارتقای سطح کیفی خبر و اطلاع رسانی در استان، گسترش فرهنگ مطالعه و روزنامهخوانی، شناسایی نقاط قوت و ضعف رسانههای سیستان و بلوچستان و توسعه ظرفیتهای موجود مطبوعات برای ششمین سال متوالی توسط خانه مطبوعات استان برگزار شد.
این مقام مسئول با اشاره به ارسال 188 اثر به ششمین جشنواره مطبوعات، خاطرنشان کرد: فراخوان ششمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری سیستان و بلوچستان آذر ماه 98 منتشر و به علاقمندان تا پایان دی ماه 98 مهلت داده شد تا آثار خود را در بخش های اعلام شده ارسال کنند که در پایان موعد مقرر در بخش اصلی 139 اثر توسط 56 شرکت کننده و در قسمت ویژه 49 اثر از سوی 26 خبرنگار به دبیرخانه جشنواره رسید.
وی با بیان این که در نهایت 25 نفر به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند، افزود: این جشنواره در 2 بخش اصلی و ویژه برگزار شد که شرکت کنندگان در بخش ویژه آثارشان را در حوزه های ایثار، شهادت و جبهه مقاومت با تاکید بر شهادت حاج قاسم سلیمانی و معرفی ظرفیت های نهفته استان به دبیرخانه ارسال کردند.
طهرانی مقدم افزود: در بخش اصلی این جشنواره آثار اصحاب رسانه در حوزه های یادداشت و سرمقاله، عکس (خبری و مستند)، خبر، گزارش تحلیلی _ توصیفی، گزارش خبری، گزارش ویدیویی، مصاحبه تفصیلی، تیتر، طراحی و صفحه آرایی، طنز مکتوب و کاریکاتور و پوستر و اینفوگرافیک دریافت و ارزیابی شد.
وی تصریح کرد: تمامی این آثار توسط چهار داور برجسته هر حوزه در تهران داوری شد و استان هیچ دخل و تصرفی در نتایج و افراد برگزیده نداشت.