خبرگزاری کار ایران

پس از چند روز جدال با بیماری؛

امام جمعه موقت یزد بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت

امام جمعه موقت یزد بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت
کد خبر : ۹۴۶۵۹۳

حجت الاسلام والمسلمین آیت اللهی امام جمعه موقت یزد بر اثر ابتلا به بیماری کرونا، ساعتی پیش درگذشت.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اعلام این خبر گفت: حجت الاسلام و المسلمین سید محمد جواد آیت اللهی در سالروز شهادت امام محمدباقر (ع) دارفانی را وداع گفت و به دیدار حق شتافت.

حجت الاسلام شریفی افزود: ایشان در روز ۲۶ تیرماه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا به بیمارستان شهید صدوقی منتقل و در روز ۳۱ تیرماه در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده بود.

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد هم با صدور پیامی ارتحال حجت الاسلام والمسلمین آیت اللهی را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ

با کمال تاسف و تاثر رحلت عالم عالیقدر و استاد حوزه علمیه؛ حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد جواد آیت اللهی (رضوان الله تعالی علیه) امام جمعه موقت یزد را به عموم مردم دارالعباده به ویژه سلسله جلیله روحانیت و خانواده معزز آن مرحوم تسلیت عرض می نماییم.

از خداوند رحمان علو درجات آن عالم ربانی را مسئلت می نماییم.

سید محمد جواد آیت اللهی فرزند سید اسدالله در سال ۱۳۴۹ ش در شهر یزد متولد شد. وی از نوجوانی به تحصیل علوم دینی روی آورد و در مدرسه علمیه خان، مقدمات و بخشی از سطح را نزد شیخ باقر صمدی، شیخ مرتضی میرازیی، شیخ غلامرضا ریسمانیان و سید جلیل صدر طباطبایی گذراند.

سپس برای اتمام دوره سطح به قم مهاجرت کرده و در مجالس درس آیات اعتمادی، محمدی، دوزدوزانی، پایانی و موسوی تهرانی تلمذ کرد.

وی در بیست سالگی موفق شد در دروس خارج فقه و اصول آیات ناصر مکارم شیرازی، سبحانی، ابوالفضل خوانساری، وحید خراسانی و میرزا جواد تبریزی، عبدالله جوادی آملی، عباسی، بهاالدینی و احمدی میانجی حضور یابد.

در سال ۱۳۷۶ شمسی پس از درگذشت پدر به یزد بازگشت و از سال ۱۳۷۷ علاوه بر اقامه نماز جماعت در مصلای عتیق و سر دوراه، به تدریس فقه، اصول و کلام در مقطع سطح، در حوزه علمیه یزد اشتغال یافت.

حجت الاسلام والمسلمین آیت اللهی از مراجع زمان خویش اجازاتی در امور حسبیه و در نقل حدیث نیز از برخی از علما و مشایخ اجازه دریافت کرد.

از آثار تالیفی ایشان می‌توان به کتاب اتمام الفائده فی تفسیر المائده، کلیمه فی الجمال اشاره کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز