در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
توسعه کشت پنبه در سطح ٣۶ هکتار از اراضی خلیل آباد
مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت: عملیات کاشت گیاه پنبه از نیمه اردیبهشت ماه تا نیمه خرداد ماه در اراضی بخش کویر به صورت مکانیزه در ٣۶ هکتار انجام شده است.
محمود شبان در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، اظهار کرد: پنبه دارای ریشه عمیقی است و زراعت آن وجینی بوده و کاشت این گیاه جایگاه ویژهای در تناوب زراعی داشته و ضمن بهبود وضعیت خاک عملکرد محصول بعدی را نیز افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه توسعه کاشت پنبه از جمله برنامههای وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: اهمیت پنبه در تامین الیاف طبیعی، روغن مورد نیاز برای انسان، فراهم کردن کنجاله برای خوراک دام، اشتغالزایی بالا و عدم رقابت الیاف مصنوعی با الیاف پنبه ضرورت کاشت این محصول را قابل توجه کرده است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان خلیل آباد نیز با تاکید بر اینکه پنبه گیاهی است که برای کشت نیاز به آب کافی دارد، بیان کرد: کمبود آب و افزایش درجه حرارت باعث زود رسی و به گل نشستن سریع گیاه میشودو از مهمترین مسائل در تولید پنبه مدیریت بهینه زراعی است که از مولفههای مزرعه خوب و با عملکرد بالا، تاریخ کاشت مناسب، تهیه بستر مناسب، میزان کافی بذر در هر هکتار و آبیاری اصولی است.
سید حسین حسینی گفت : با توجه به عدم کشت پنبه در چند سال اخیر در شهرستان خلیلآباد کاشت این گیاه امسال با سطحی معادل 36.7 هکتار توسط کشاورزان از سرگرفته شد.
وی با بیان اینکه پنبه از گیاهان مقاوم به شوری است، اظهار داشت: دهستان کویر با دارابودن آب و خاک شور یکی از مناطق کاشت پنبه در شهرستان خلیلآباد است که ارقام کاشت شده پنبه در شهرستان رقم ورامین است که با پیگیریهای انجام گرفته با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کاشمر بذر مورد نیاز کشاورزان تامین شد.