خبرگزاری کار ایران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان:

نبود مدیریت واحد شهری از خلاهای جامعه است

نبود مدیریت واحد شهری از خلاهای جامعه است
کد خبر : ۹۰۶۵۲۲

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با بیان نقش شوراها در مدیریت شهری خاطر نشان کرد : یکی از خلاهایی که در جامعه ما وجود دارد نبود مدیریت واحد شهری است .

به گزارش ایلنا ، منوچهر فخری روز چهارشنبه در نشست شورای اسلامی استان به مناسبت نهم اردیبهشت ، روز شوراهای اسلامی شهر و روستا در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری سمنان افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌های اقتصادی و عمرانی ، اعضای شورای اسلامی شهر و روستا و شورای استان را رقیب خود ندانند.

وی خاطر نشان کرد: کرونا ساختارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دنیا را تغییر داد ، چرا که گاه انسان‌ها مراقب کارها و اعمال خود نیستند اما این ویروس و تاثیراتی که در جهان ایجاد کرد، باعث شد تا ابرقدرت های دنیا نیز درگیر پیچ و خم یک ویروس ، گرفتار شوند و فطرت خداجویی و خداگرایی در انسان‌ها با هر دین و مسلکی متجلی شود .

منوچهر فخری تجلی روحیه ایثار و خودگذشتگی را از دیگر تاثیرات این ویروس منحوس در جامعه دانست و گفت: ایثار در همه ابعاد جامعه ما وجود دارد و علاوه بر تلاش‌های جامعه سلامت، پزشکان و پرستاران در این ایام، شاهد ایثار و زحمات زیاد پاکبان‌ها و نیروهای خدوم شهرداری‌ها بودیم که برای پاکسازی و نظافت اماکن شهری تلاش مستمر داشتند که باید معیشت این قشر زحمت کش که در جامعه کمتر دیده شده، مورد توجه قرار گیرد و امنیت خاطر آنها فراهم شود .

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با گرامیداشت روز شورا اظهار داشت : نهاد شوراها به مانند طفلی است که بعد از ۲۱ سال به جوانی برومند تبدیل شده و باید جهت تقویت و بلوغ و شکوفایی آن تلاش شود.

وی اضافه کرد: شوراها که نشانه اعتماد مردم هستند، به عنوان یک مدیریت واحد شهری می‌توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند و اعضای شوراها نیز که امانتدار این مسئولیت هستند، باید در کنار مدیران دستگاه‌های اجرایی در جهت تحقق اهداف شورا تلاش کنند.

فخری افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی نباید شوراهای اسلامی شهر‌ها و روستاها و شورای استان را رقیب خود بدانند و با هم‌افزایی مردم شاهد ثمره و نتیجه عملکرد مثبت آنها باشند.

وی شوراها را نماد دموکراسی دانست و افزود: مردم همیشه نقش اساسی در تعیین سرنوشت خود داشتند و در همین راستا در سال ۷۸ شوراها به عنوان‌ نماد دموکراسی متولد شد و در عمران و آبادانی شهر ها و روستاها تاثیرات بسزایی را ایفا نمود.

منوچهر فخری، تخصص و دانش مدیریت را لازمه منتخب شوراها دانست و گفت: امروز باید تعریف ما از دموکراسی در شوراها تغییر کند و کسانی که در امر انتخابات شوراها ورود می‌کنند، تخصص و دانش مدیریت شهری داشته باشند.

وی آموزش را یکی از مقولات بسیار مهم دانست که باید در راستای ارتقاء و آگاهی بخشی بیشتراعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در همه زمینه های اجتماعی ، اقتصادی و علی الخصوص حسابرسی و بودجه همواره مورد توجه قرار گیرد .

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز