21 واحد صنعتی درقزوین به چرخه تولید بازگشت
به منظور احیای واحدهای تولیدی و صنعتی از تعطیلی ۲۱ شرکت در قزوین جلوگیری شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، اقدامات مجموعه دستگاه قضایی استان قزوین در راستای احیاء واحدهای تولیدی و صنعتی در ۹ ماهه امسال منجر به جلوگیری از تعطیلی ۲۱ شرکت با ۱۴۵۱ نفر کارگر شده است.
شرکت کنتورسازی ایران(البرز) به دلیل سوء مدیریت و سایر چالشها منجر به تعطیلی شده بود که در ستاد استانی با تشکیل جلسات متعدد شهرستانی و استانی، بهره گیری از ظرفیت ستاد اجرایی و قضایی، رصد مستمر موضوع، ارتباط مستمر با مدیران تولید و کارگران، نظارت بر نحوه اداره شرکت، پرداخت مطالبات معوق کارگران و پیگیری امور کشوری شرکت از جمله در استانهای تهران، هرمزگان و ... از تعطیلی این واحد جلوگیری شد.
با ورود دستگاه قضایی و برگزاری جلسات اقتصاد مقاومتی احیای مجدد شرکت کنتورسازی ایران و خطوط تولید منجر به بازگشت به کار ۱۸۰ کارگر شد.
سوء مدیریت و مشکلات مالی و اختلاف شرکا در شرکت قفلکار (البرز) منجر به تعطیلی این واحد شده بود که با تشکیل جلسات قضایی مستمر، تشکیل جلسات متعدد با نهادهای اجرایی از جمله امور مالیاتی و تامین اجتماعی و بانکها و ... شرکت مذکور از طریق انتقال اموال به شخصیت حقوقی جدید با ظرفیت ۸۰ نفر کارگر احیا شد.
اختلاف شرکا در شرکت رنگین طیف (قزوین) مشکلاتی را برای این شرکت ایجاد کرده بود که با تشکیل جلسات متعدد و پیگیری موضوعات قضایی و اجرایی توسط ستاد استانی، مشکل انتقال حل و نسبت به ثبت سهام و رفع موانع قضایی تولید اقدام شد.
شرکت آرتا موکت (تاکستان) به دلیل مشکلات حقوقی تعطیل شده بود که با برگزاری جلسات متعد و حصول سازش از تعطیلی واحد با ۴۱۰ نفر کارگر جلوگیری به عمل آمد.
شرکت پایا پلیمر و پلاستیک (تاکستان) به دلیل مشکل حقوقی با تعطیلی مواجه شده بود که با برگزاری جلسات متعدد نسبت به تعیین و تکلیف نهایی ۱۳۰ کارگر و جلوگیری از تعطیلی موقت شرکت اقدام شد.
اختلافات مالی با سیستم بانکی شرکت ژلاتین حلال (البرز) را با مشکل مواجه کرده بدود که با همکاری قضایی از تعطیلی واحد با ۱۶۰ کارگر جلوگیری به عمل آمد.
همچنین با تشکیل جلساتی در مورد شرکت ارمغان کیمیا تصمیم گیری شد و با جلوگیری از تعطیلی شرکت با ۴ نفر کارگر نسبت به تعیین تکلیف نهایی اقدام شد.
شرکت پرشیا سلامت با مشکل بازپرداخت وام مواجه شده بود که مکاتبه با ریاست کل دادگستری از تعطیلی موقت کارخانه با ۲۳ نفر کارگرتا تعیین تکلیف نهایی جلوگیری شد.
با تشکیل جلساتی در مورد واحد جوجه کشی هدهد تصمیماتی اتخاذ و نسبت به جلوگیری موقت از تعطیلی کارخانه با ۴ نفر کارگر تا تعیین تکلیف نهایی اقدام شد.
شرکت امین خرمدشت به دلیل مشکلات زیست محیطی در معرض تعطیلی قرار داشت که با تشکیل جلسه با حضور مدیرکل محیط زیست استان و رفع مشکلات زیست محیطی از تعطیلی موقت کارخانه با ۲۰۰ کارگر تا تعیین تکلیف نهایی جلوگیری به عمل آمد.
شهرک چرم سازی بوئین زهرا ( 7 شرکت) به دلیل مشکلات اجرایی با مشکل مواجه شده بود که با تشکیل جلسات متعدد و استفاده از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیت المال و پیگیری انشعابات گاز از تعطیلی واحدهای تولیدی با ۱۰۵ کارگر جلوگیری به عمل آمد.
شرکت گل شیر ارمغان با مشکل معوقات کارگران مواجه شده بود که با تشکیل جلسه قضایی و جلوگیری از خارج شدن دستگاههای توقیف شده از تعطیلی شرکت با ۳۰ کارگر جلوگیری به عمل آمد.
شرکت نیک پارس با بدهی به کارگران و بانک از دیگر شرکتهایی بود که با مشکل مواجه شده بود؛ با تشکیل جلسات قضایی از تعطیلی شرکت با ۱۰۰ کارگر جلوگیری به عمل آمد و معوقات پرداخت شد.
شرکت آریان شیر با مشکل بانکی و معوقات کارگران مواجه شده بود که جلسات قضایی برای حل مشکل برگزار و نهایتا از تعطیلی شرکت با ۱۵ کارگر جلوگیری به عمل آمد و معوقات پرداخت شد.
اختلاف شرکا شرکت پارس رباط را با مشکل مواجه کرده بود که جلساتی بین شرکا برگزار شد و نهایتا از تعطیلی شرکت با ۱۰ کارگر جلوگیری به عمل آمد.
همچنین تصمیمگیری در خصوص شرکت فولاد آذرتاک خرمدشت، شرکت سرامیک برلیان، شرکت زرین روغن، ایمن ساز فاخر، تک پرس و ژلاتین حلال از دیگر اقدامات انجام شده در دستگاه قضایی استان قزوین بوده است