خبرگزاری کار ایران

عضو شورای شهر بندرعباس :

توسعه شهری بی‌حساب وکتاب عامل تخریب محیط زیست است

توسعه شهری بی‌حساب وکتاب عامل تخریب محیط زیست است
کد خبر : ۸۳۷۷۱۳

مجید عسکری زاده عضو شورای شهر بندرعباس گفت: اگر روش و رفتار ما در برخورد با زباله متناسب با افزایش جمعیت و توسعه شهری نباشد به خودی خود عاملی برای به خطر افتادن محیط زیست است.

به گزارش ایلنا از هرمزگان، مجید عسکری زاده در یکصد و چهل و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار "ارائه گزارش شهرداری از وضعیت تنظیف منطقه 3 شهرداری" اظهار داشت: زباله برای شهر بندرعباس یک معضل اساسی است و حداقل ۳ هکتار از زمین های بندرعباس در حال دفع غیر اصولی زباله است و حداقل ۲ اینج شیرآبه وارد دریا می‌شود.

عسکری زاده با بیان اینکه وجود زباله همواره تهدیدی برای سلامت جامعه و شهروندان است، ادامه داد: روش‌های اصولی جمع آوری زباله و همینطور دفن آن با روش‌هایی نوین و علمی می‌تواند به بهبود و سلامت جامعه در ابعاد مختلف کمک شایانی کند و تصویر زیباتری از یک شهر را به نمایش بگذارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: وجود کارخانه ها و صنایع در اطراف شهر که افزایش آلایندگی را بهمراه دارد، ضرورت پرداختن به این موضوع را دو چندان می کند و می‌طلبد در سطوح بالاتر مورد بررسی قرار گیرد و راه حل اساسی برای آن مدون شود.

وی در باره با نحوه دفن پسماندهای بیمارستانی بیان کرد: با ایجاد چاله هایی، پسماندهای عفونی را با مقداری آهک در این چاله ها دفن می کنند که در این صورت نباید انتظار داشت سلامت جامعه به خطر نیافتد.

مجید عسکری زاده با اشاره با تولید زباله و همچنین تأثیر شهروندان در برخورد با زباله افزود: جمع آوری زباله یک پیش نیاز اساسی دارد و آن هم همکاری و همراهی شهروندان در این امر مهم است که به مصداق دو بال در یک راستا برای یک هدف در حرکت است.

وی عنوان داشت: یکی از روش ها و راهکارهای اصولی به منظور کاهش و جمع آوری بهتر زباله که قطعاً کاهش هزینه های شهری را به دنبال دارد نهادینه کردن فرهنگ صحیح در برخورد با زباله از طریق روش های مختلف تبلیغی، آموزشی و تشویقی است.

وی ادامه داد: عموم شهروندان و مجموعه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و درصدر آن مدارس بستر مناسبی جهت مشارکت و هم افزایی کاهش آلودگی های زیست محیطی و هدر رفت سرمایه جامعه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ما به نوعی در مقابل این مشکل مسئولیم، افزود: همراهی رسانه های دیداری شنیداری و نوشتاری نیز می تواند نقش مؤثری را ایفاء کند  و اراده جمعی شهروندان را بهمراه داشته باشد، نباید فراموش کرد که با یک راهکار اساسی می توان این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرد چرا که در اقصی نقاط دنیا با تولید ثروت از طریق زباله به عنوان طلای کثیف یاد می کنند.

عسکری زاده با اشاره به ایجاد فرصت برابر بین داوطلبان و متقاضیان پیمانکاری جمع آوری زباله افزود: افزایش تعداد پیمانکاران در این عرصه می تواند باعث سرعت عمل جمع آوری زباله باشند و همچنین رقابت بین آن ها پاکیزگی شهر را به دنبال دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز