روایت کارآفرین مددجو که صادر کننده ماهیهای زینتی شد
کارگر جوانی با دریافت وام قرضالحسنه اشتغال ضمن راهاندازی کارگاه پرورش و صادرات ماهیهای زینتی برای چهار نفر نیز کارآفرینی کرد.
به گزارش ایلنا، کارآفرین البرزی با اشاره به سختیهای زندگی و تلاش برای کسب موفقیت گفت: من در یک خانواده فقیر به دنیا آمدم پدرم کارگری ساده یک کارگاه تولید تیرچه بلوک بود و با سختی مخارج زندگی و تحصیل ما را فراهم میکرد. او هیچگاه به ما اجازه کارکردن نداد و فقط دغدغهاش تحصیل فرزندانش بود. تا اینکه من دیپلم گرفتم و در دانشگاه قبول شدم ولی بهدلیل مشکلات مالی، مشکل جسمی و ازکارافتادگی پدر، نتوانستم ادامه تحصیل دهم. ناگزیر در همان کارگاه تولید تیرچه بلوک که پدرم مشغول به کار بود من نیز با کارگری تلاش میکردم معیشت خانواده را تأمین کنم.
وی افزود: در سال ۸۷ به سربازی رفتم و پس از آن روزها کارگری و شبها دست فروشی میکردم. مدتی هم به عنوان نگهبان در یک شرکت کار کردم ولی دست مزد آن به قدری کم بود که نمیتوانستم هزینه زندگی خانوادهام را تأمین کنم. پدر به شدت مریض بود و پس از چند ماه فوت کرد. من نیز بهدلیل دستمزد کم ناگزیر از آن شرکتی که نگهبان بودم بیرون آمدم و تصمیم گرفتم کسب و کاری را شروع کنم که بتوانم از مخارج خانواده را تأمین کنم.
جوان کارآفرین البرزی ادامه داد: هنگامیکه محصل بودم به پرورش ماهی خیلی علاقه داشتم و دورههای پرورش ماهی را نیز گذرانده بودم. بنابراین با سرمایه ۲۰۰ هزار تومانی یک آکواریوم و تعدادی بچهماهی زینتی خریداری کردم و با پرورش و فروش آنها ظرف مدتی کوتاه ۷۰۰ هزار تومان سود کردم. کمکم کارم را توسعه دادم، ماهیها را با سود کم میفروختم و تعداد آکواریومها را به ۱۳ آکواریوم افزایش دادم. محل کارم خانه بود و به همین دلیل برای گسترش کار با مشکل مواجه بودم.
وی گفت: از آنجا که کمیته امداد به مددجویان و فرزندان مددجویان وام اشتغال پرداخت میکند من نیز به دفتر این نهاد مراجعه کردم و پس از ارائه طرحم ۱۵ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال دریافت کردم. سپس در طبقه دوم منزل مادرم یک سالن احداث کردم و ماهیها را به آنجا انتقال دادم و کارم گسترش پیدا کرد. هماکنون چهار نفر مشغول پرورش ماهیهای زینتی هستیم و اغلب مشتریان از کشورهای عربی هستند.