خبرگزاری کار ایران

در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:

مهمترین مشکل واحدهای تولیدی بردسکن کمبود نقدینگی و بروکراسی اداری است

مهمترین مشکل واحدهای تولیدی بردسکن کمبود نقدینگی و بروکراسی اداری است
کد خبر : ۸۰۰۸۲۰

فرماندار بردسکن به همراه اعضای کارگروه رفع موانع تولید از چند واحد تولیدی فعال و نیمه فعال شهرک صنعتی بردسکن بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بردسکن، مهدی کرامتی یکی از فعالان اقتصادی در حوزه تولید ورق کارتن گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه تولید کمبود نقدینگی و بروکراسی های اداری است.

وی اظهارداشت: به رغم اینکه واحد تولیدی ام 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 3 هزار و 500 متر مربع سوله بنا کرده ام ولی هنوز هیچگونه تسهیلات دولتی دریافت نکرده ام.

وی سرمایه‌گذاری انجام شده را 15 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در حال حاضر به خاطر فعال نبودن خط تولید مجبور هستم ورق آماده را از تهران خریداری و در شهرستان تبدیل به کارتن کنم.

وی اظهارداشت: اشتغال زایی فعلی در این واحد تولیدی 15 نفر هستند ولی اگر مسئولان حمایت کنند می‌توانم با راه اندازی خط تولید ورق کارتن اشتغال زایی خود را به بیش از 100 نفر افزایش دهم.

وی عنوان کرد: برای راه اندازی خط تولید بالغ بر 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارم که درصورت حمایت با توجه به  اینکه شهرستان‌های بردسکن، کاشمر و خلیل آباد قطب کشاورزی است کارتن مورد نیاز محصولات کشاورزی از جمله کشمش این شهرستان ها را تامین کنم.

حامد اکبرزاده  مدیرعامل کارخانه خوراک دام و طیور گفت: در سال 95 به نوعی کارخانه در آستانه تعطیلی قرار گرفت ولی مجددا با سرمایه شخصی خود کارخانه را فعال کردیم و در حال حاضر  برای سرمایه در گردش و طرح توسعه کارخانه نیاز به تسهیلات داریم.

وی عنوان کرد: این واحد تولیدی نیاز به دو خط دام و طیور می باشد که درحال حاضر روزانه بیش از 50 تن کنسانتره دامی تولید می شود و اشتغال زایی 25 نفر  به صورت مستقیم فراهم شده است.

وی اظهارداشت:به خاطر ضعیف بودن شبکه برق  کارخانه نمی تواند خط طیور را راه اندازی کند  که امید است با تزریق 30 میلیارد ریال تسهیلات و رفع مشکل برق بتوانیم سهمی در رونق تولید داشته باشیم.

دکتر آردم یکی دیگر از کارآفرینان که چند سالی است در حوزه تولید دستمال کاغذی فعالیت می کند مهمترین مشکل خود را کمبود نقدینگی اعلام کرد.

وی عنوان کرد: علاوه بر فعالیت این واحد تولیدی اگر مورد حمایت مسئولان قرار بگیریم با توجه به اینکه در منطقه کارخانه فرآورده های لبنی وجود ندارد و از طرف دیگر بردسکن یکی از مناطق مستعد گیاهان دارویی است واحد  بسته بندی گیاهان دارویی را نیز راه اندازی کنم.

وی اظهارداشت: بخشی از تجهیزات و مراحل ساختمانی را انجام داده ام ولی به خاطر کمبود نقدینگی دیگر توان ادامه کار را ندارم که امید است مسئولان در پرداخت تسهیلات  برای راه اندازی این دو واحد تولیدی  مساعدت ویژه ای داشته باشند تا شاهد رونق تولید دراین بخش ها نیز در منطقه باشیم. 

مجتبی شاکری فرماندار بردسکن در بازدید از این واحدهای تولیدی گفت: مشکل اکثر تولیدکنندگان کمبود نقدینگی بود که دولت این آمادگی را دارد تسهیلات مورد نیاز را در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهد.

وی عنوان کرد: سایت بهین یاب وزارت صنعت معدن و تجارت برای ثبت نام فعال است و متقاضیان می توانند با اطلاعات طرح تولیدی خود درخواست تسهیلات دهند.

فرماندار بردسکن آمادگی نماینده عالی دولت در شهرستان را برای جذب سرمایه‌گذاران اعلام کرد و گفت: خوشبختانه تمامی زیرساخت‌های‌لازم در شهرک‌صنعتی بردسکن‌فراهم است و صاحبان‌سرمایه می‌توانند نسبت به سرمایه گذاری در منطقه اقدام کنند.

وی وسعت شهرک صنعتی بردسکن را 147 هکتار اعلام کرد و گفت: تاکنون 39 هکتار آن واگذار به متقاضیان شده است.

وی  عنوان کرد: خوشبختانه تاکنون در بحث رونق تولید گام های بزرگی در منطقه در حوزه معادن طلا و مس و نساجی و دیگر واحدهای تولیدی برداشته شده است.

شاکری افزود: یکی از مطالبات جدی تولیدکنندگان تامین تسهیلات سرمایه در گردش است که با توجه به فعالیت بسیار خوب کارگروه رفع موانع تولید شهرستان چالش ها و موانع تولید کنندگان را در کوتاه ترین زمان مرتفع خواهیم کرد تا بتوانیم در توسعه رونق تولید و اشتغال شهرستان گام های بلند تری را برداریم.

مدیر شهرک های صنعتی بردسکن اعلام کرد: 70 درصد ظرفیت شهرک صنعتی بردسکن خالی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز