خبرگزاری کار ایران

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد:

فعالیت 145 مرکز ترک اعتیاد در استان/ تریاک مصرف بیشتری در بین معتادان دارد

فعالیت 145 مرکز ترک اعتیاد در استان/ تریاک مصرف بیشتری در بین معتادان دارد
کد خبر : ۷۸۱۱۳۶

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه اغلب اعتیاد افراد در استان یزد به ماده افیونی تریاک است، گفت: 145 مرکز سرپایی و اقامتی در زمینه ترک اعتیاد در استان فعال هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد حسین زارع با اشاره به اینکه دشمن طی سال‌های گذشته به واسطه اینکه نتوانست اهداف خود را جمهوری اسلامی به پیش ببرد، نقشه‌های شوم دیگری را طرح ریزی کرد، اظهار داشت: یکی از نقشه‌ها کشاندن مردم و به ویژه جوانان این مرز و بوم به سمت استفاده از انواع و اقسام مواد مخدر بود.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد به فعالیت 145 مرکز سرپایی و کاهش آسیب در سطح استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد، 130 مرکز پیشگیری و کلینیک‌های سرپایی دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی است که با فعالیت پزشکان در این مراکز اقدام به درمان دارویی بیماران می‌کنند.

وی به وجود 14 کمپ ترک اعتیاد در استان یزد اشاره کرد و افزود: از این 14 کمپ، 13 کمپ مردانه و یکی از آنها برای بانوان است که در کنار آنها 5 کمپ گذری نیز در استان وجود دارد که دو کمپ گذری آن به تازگی توسط بهزیستی افتتاح شده است.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: در سال گذشته قریب به 33 هزار نفر در زمینه مواد مخدر در استان یزد تحت نظر و درمان بودند.

زارع با بیان اینکه در مراکز سرپایی خصوصی استان یزد 27 هزار نفر تحت درمان هستند اذعان کرد: 1600 نفر از افرادی که در مراکز سرپایی خصوصی استان حضور دارند بانوان هستند و مابقی آنها را آقایان شامل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اغلب اعتیاد افراد در استان یزد به ماده افیونی تریاک بوده است که بیشترین ورودی‌های کمپ‌ها را به خود اختصاص داده‌اند تصریح کرد: هروئین، ترامادون، کراک و شیشه نیز در ادامه این شیوع بوده است که افراد درگیر با آن برای ترک و پیشگیری به مراکز ترک اعتیاد استان حضور پیدا کردند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: آمار اعتیاد به شیشه در استان یزد خیلی کم است و اطلاعی نداریم که شیوع مصرف آن نیز چقدر است.

وی تاکید کرد: بیشترین شیوع مواد مخدر که در استان است تریاک است و اولین ماده است و ورودی افراد برای ترک و درمان بوده است و مصرف هروئین و قرص ترامادون و سپس کراک و شیشه در ردیف های بعدی هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز