برگزاری جشنواره غذاهای بومی در روستای سربالای تربت حیدریه
دهیار روستای سر بالای از توابع تربت حیدریه گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان جشنواره روستایی غذاهای سنتی، در روستای سربالا برگزارشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از تربت حیدریه، زهرا دامغانی در خصوص برگزاری این جشنواره افزود: در این جشنواره با هدف ارائه، انواع غذاهای بومی و محلی، محصولات دامی، باغی و انواع دسر و نان های محلی که محصول بانوان این روستا است در معرض دید عموم گذاشته شد.
وی افزود:این جشنواره در راستای شعار غذای سالم و با هدف توجه بیشتر به طبخ غذاهای محلی برگزار گردید که علاوه بر معرفی ظرفیتهای روستاها سبب اشتغالزایی برای روستاییان نیز میشود.
دهیار سربالا خاطر نشان کرد :برگزاری چنین جشنواره ها فرصت بسیار خوبی برای آشنایی خانواده ها بویژه نسل جوان با غذاهای سالم و مفید است وی به مردم توصیه کرد تا از خوردن غذاهای فست فودها پرهیز کنند وبه سمت غذاهای سنتی روی آوردند.
وی یاد آور شد : تا سنت ها و آئین های گذشته را به نسل جدید منتقل وآنها را به استفاده از غذاهای سنتی تشویق کرد.
دامغانی افزود :این جشنواره به مدت یک روز و بعد از افطار در سالن مجتمع فرهنگی روستا برگزار و مورد استقبال اهالی قرار گرفت.
وی با تاکید بر توجه بیش از پیش مردم به استفاده ازغذاهای سنتی گفت: ۶۰ نفر از بانوان روستای سربالا در تهیه و پخت این غذاها شرکت داشتند.
در پایان این مراسم از نفرات برتر در طبخ غذا و محصولات سنتی توسط هیات داوران تقدیر بعمل آمد .
گفتنی است در این جشنواره غذایی ۲۰ نوع غذا توسط بانوان این روستا تهیه شده بود.