خبرگزاری کار ایران

رئیس‌مجمع نمایندگان گیلان در گفت‌وگو با ایلنا:

در مدیریت بحران ارز بسیار ضعیف عمل شد/ ارز اختصاصی برای مواد اولیه‌صرف واردات چای و موز شد

در مدیریت بحران ارز بسیار ضعیف عمل شد/ ارز اختصاصی برای مواد اولیه‌صرف واردات چای و موز شد
کد خبر : ۷۵۵۰۵۱

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با تاکید بر اینکه در خصوص مدیریت بحران ارز بسیار ضعیف عمل شد، خاطرنشان کرد: قرار بود ارز به کالاهای واسطه ای که کارخانجات نیاز دارند اختصاص پیدا کند اما متاسفانه چای و موز وارد شد.

محمد صادق حسنی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در رشت در پاسخ به سئوالی در خصوص معضل بیکاری در گیلان و کشور اظهار داشت: اهمیت شغل آنقدر زیاد است که چند سال است در مورد تولید ملی و اشتغال صحبت می‌شود و مقام معظم رهبری چند سال است که نامگذاری هر سال را در چارچوب اشتغال و تولید مطرح می کنند.

وی با بیان اینکه من عامل هشتاد تا نود درصد این معضل را قاچاق و واردات می‌دانم، گفت: بسیاری از تولید کنندگان و شرکت‌ها با هزار مشکل و با وام و تسهیلات تولید می‌کنند و اشتغال ایجاد می‌کنند، این در حالی است که هزینه تولید در کشور بالاست و وام ها با بهره بالا پرداخت می‌شوند. بعد از شش ماه و یا یک سال که تولید به بازار آمد و شناخته شد و مردم برای خرید آن اشتیاق نشان دادند، سود شرکت و تولید بالا رفت مسئولی که از رانت استفاده می‌کند آن محصول را کاهش داده، قاچاق و واردات انجام می‌دهد و این بزرگترین معضل در بیکاری است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه برای واردات مواد اولیه کارخانجات و تولید، ارز ۴۲۰۰ اختصاص دادیم ولی مدیریت خوبی انجام نشد، گفت: ما ارز۴۲۰۰ تخصیص دادیم به مواد اولیه ولی در آمارها دیدیم ارز اختصاص داده شده برای واردات چای و موز استفاده شده است.

نماینده رشت افزود: همان موقع به وزیر گفتم وقتی در مورد چای ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص می‌دهید اولا بیکاری ایجاد می‌کنید و ثانیاً جلوی صادرات چای ما را می‌گیرید و معضل برای ما ایجاد می‌کنید.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با تاکید بر اینکه در خصوص ارز و مدیریت آن بسیار ضعیف عمل شد، خاطرنشان کرد: قرار بود ارز به کالاهای واسطه ای که کارخانجات نیاز دارند اختصاص پیدا کند اما متاسفانه چای و موز وارد شد. وقتی چای وارد شود دیگر عرضه برای چای داخلی ایجاد نمی‌شود و چای ما از ارزش می افتد .

وی با بیان اینکه تغییرات نرخ ارز بهترین فرصت را برای صادرات چای داخلی فراهم کرده بود، گفت:چرا باید برای واردات چای خارجی ارز 4 هزار 200 تومانی بدهیم ولی چای داخلی‌مان را نتوانیم صادر کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز