در سنندج صورت گرفت؛
برگزاری دومین جشنواره استانی غذاهای محلی کردستان
دومین جشنواره غذاهای محلی کردستان با حضور مسئولان استانی و با معرفی برگزیدگان در هتل جهانگردی سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، دومین جشنواره استانی غذاهای محلی کردستان با حضور حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، بهرام نصراللهی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، محمد ابراهیم زارعی فرماندار شهر سنندج، سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان، فرانک قدسی مدیرکل امور اجتماعی استانداری، لیلا آژیر مدیرکل امور بانوان استانداری، غریب سجادی رئیس شورای اسلامی شهر سنندج، سید جمیل احمدی مدیرکل فنی و حرفهای استان، کوروش قادری رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج در هتل جهانگردی این شهرستان برگزار شد.
حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در آیین اختتامیه دومین جشنواره غذاهای محلی کردستان با اشاره به ظرفیتهای بالای رونق اقتصادی کردستان گردشگری را موتور محرکه توسعه عنوان کرد.
وی افزود: گردشگری کردستان با همگرایی دولت و بخش خصوصی میتواند زمینه رونق اشتغالزایی را فراهم کند.
فیروزی با تاکید بر لزوم استفاده از عناصر فرهنگی برای جذب گردشکر گفت: اقامتگاه های بوم گردی استان با ارائه غذاهای محلی و سنتی کردستان به گردشگران میتوانند نقش مهمی در توسعه گردشگری غذا ایفا کنند.
کوروش قادری رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج نیز در این مراسم گفت: ۱۰۰ نفر در مرحله نخست دومین جشنواره غذاهای محلی کردستان ثبت نام شدهاند و در مرحله پایانی نیز ۳۹ نفر حضور داشتند.
وی با تقدیر از حمایتهای استاندار کردستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، مدیرکل میراث فرهنگی و مدیران اقتصادی استان افزود: دولت با نگاه مثبت به توسعه استان کردستان، روند مطلوبی را در حوزه گردشگری دنبال میکند و امیدواریم با همراهی بخش خصوصی شاهد توسعه بیش از پیش باشیم.
لازم به زکر است آزاد بهرامی، لیلا زارع، گلاوژ اردلان، بیان حاجی احمدی و مریم احمدی به ترتیب نفرات اول تا پنجم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
همچنین در پایان این جشنواره از اقامگاه بوم گردی واران واقع در روستای گلین نیز با اهداء لوح، تقدیر شد.