خبرگزاری کار ایران

رئیس پلیس پیشگیری ناجا خبرداد:

پلیس کشور تا پایان سال آینده به لباس دوربین‌دار مجهز می‌شود

پلیس کشور تا پایان سال آینده به لباس دوربین‌دار مجهز می‌شود
کد خبر : ۶۹۷۳۹۳

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: براساس هدف گذاری شورای تحول در کلانتری‌ها و پاسگاه ها، پلیس کشور تا پایان سال آینده به لباس دوربین‌دار مجهز می‌شود؛ که این مهم گامی اساسی در ارتقای حقوق شهروندی است.

به گزارش ایلنا، سردار "محمد شرفی" در حاشیه همایش یک روزه فرماندهان پاسگاه‌ها و روسای کلانتری‌های انتظامی استان اردبیل در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: در نظام اسلامی پلیس با برخورداری از اعتماد عمومی، مشارکت همگانی، تعامل مثبت فرابخشی و حمایت مسئولان از اقتدار قانونی و محبوبیت اجتماعی برخوردار است.
 
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه پلیس استان اردبیل در کنترل جرائم خشن بسیار موفق و با شایستگی عمل کرده و مدیریت مطلوبی در این حوزه داشته است؛ خاطرنشان کرد: وقوع چنین جرائمی در جغرافیای استان اردبیل در حد صفر یا بسیار ناچیز بوده و سیاست‌های کشف جرم در این استان از کارآمدی لازم برخوردار است.
 
وی به تشکیل شورای عالی تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در نیروی انتظامی به ریاست سردار "اشتری" فرمانده ناجا با لحاظ گستردگی ماموریت‌ها و سطح تعاملات اجتماعی پلیس اشاره و بیان کرد: این شورا در قالب ۷ کمیته فعالیت‌های خود را با هدف خدمات رسانی شایسته و کیفی به مردم انجام داده و تلاش دارد تا سطح خدمات رسانی منطبق با شاخص‌های بین المللی باشد.
 
سردار "شرفی" یکی از برنامه‌های این شورا را الکترونیکی کردن خدمات انتظامی عنوان کرد و ادامه داد: کاهش هزینه‌ها، ارائه خدمات در کمترین زمان ممکن، افزایش میزان رضایتمندی عمومی و کاستن از مشغله نیرو‌ها برای انجام ماموریت‌های مهمتر از جمله مزایای الکترونیکی کردن خدمات انتظامی است.
 
وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی مراکز مشاوره و مددکاری در کلانتری‌های سراسر کشور از دیگر برنامه‌های طرح تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها است؛ گفت: در مراکزی که این کار انجام شده ۷۵ درصد پرونده‌های ارجاعی به سازش منجر شده است؛ لذا تلاش داریم تا پایان سال ۹۸ در تمامی کلانتری‌ها و پاسگاه‌های کشور مرکز مشاوره و مددکاری راه اندازی و به مراجعان خدمات مشاوره‌ای ارائه شود.
 
سردار "شرفی" با بیان اینکه نیروی انتظامی با هدف تسریع در خدمات رسانی به اقشار اجتماعی، راه اندازی ۱۰۰ کلانتری سیار تا پایان سال جاری را در دستور کار خود قرار داده است؛ گفت: این کلانتری‌ها با توجه به تغییر جغرافیای جرایم و با هدف ارتقای امنیت اجتماعی ایجاد؛ که طراحی و تجهیز آن کاملاً بومی و از سوی نیرو‌های داخلی انجام شده است.
 
رئیس پلیس پیشگیری ناجا، تجهیز پلیس به لباس دوربین دار را از دیگر برنامه‌های شورای عالی تحول در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها عنوان کرد و گفت: این اقدام باعث تحقق عدالت قضائی شده و ابزار نظارتی بر رفتار پلیس و متهم در مسیر حفظ حقوق شهروندی است.
 
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۳۰ میلیون مراجعه کننده به کلانتری‌ها داشته ایم، افزود: با راه اندازی سامانه پیامکی شاهد کاهش ۵ میلیونی مراجعه کننده بوده‌ایم.
 
رئیس پلیس پیشگیری ناجا، افزایش مهارت‌های حرفه‌ای پلیس در استفاده از تجهیزات، افزایش تحرک کارکنان ناجا، حضور به موقع سر صحنه امداد خواهی، بالا بردن قدرت بیان و اغناگری و نوسازی ناوگان پلیس را از دیگر اولویت‌های ناجا در شورای عالی تحول در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها برشمرد و اضافه کرد: میانگین عمر خودرو‌های کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها از ۱۰ سال به پنج سال و ۷ ماه کاهش یافته است.
 
سردار "شرفی"، تحقق شاخص‌های حقوق شهروندی را یکی از تکالیف نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: با هدف توسعه کمی و کیفی شاخص‌های ارائه خدمات انتظامی به مردم، تمامی نظرگاه‌های کشور به دوربین مدار بسته تجهیز و تحت پوشش تصویری قرار گرفته اند؛ که در این راستا فرماندهان ارشد انتظامی می‌توانند به صورت آنلاین تمامی این نظرگاه‌ها را زیر نظر و کنترل داشته باشند.
 
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه در سال گذشته ۷ فقره از کار‌های کلانتری برون‌سپاری شد؛ تصریح کرد: ۷ عنوان ماموریت کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها به پلیس+۱۰ برون‌سپاری شده که می‌تواند تاثیر زیادی در کاهش مراجعه مردم به کلانتری‌ها داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز