به مناسبت روز جهانی غذا؛
جشنواره تغذیه سالم با محوریت مصرف غذای آبزیان، حبوبات و تخم مرغ برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا، برنامهای با عنوان تغذیه سالم با محوریت غذای آبزیان، حبوبات و تخم مرغ برگزار شد.
به گزارش ایلنا به مناسبت روز جهانی غذا، برنامه ترویج غذای سالم با حضور شهروندان استان البرز، تسهیلگران زن روستایی و اعضای صندوق های اعتبارات خرد محلی در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد.
در این برنامه ضمن نمایش و ترویج پخت و مصرف غذای سالم از مشاوره کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی در راستای فرهنگسازی این امر استفاده شد.
این جشنواره 110 شرکتکننده با پخت انواع غذاهای سالم که برپایه آبزیان، حبوبات و تخممرغ تهیه شده بود به رقابت پرداختند و در نهایت به 10 نفر از برگزیدگان توسط هیاتداوران جوایزی بهرسم یادبود اهداشد.
لاله ضیائیان، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در حاشیه این جشنواره، گفت: آبزیان بهدلیل برخورداری از کالری و پروتئین بالا و همچنین وجود چربی غیراشباع امگا 3 میتواند اهمیت بهسزایی در سبد غذایی مردم داشته باشد با این وجود فرآوردههای دریایی سهم ناچیزی از غذای ایرانیان را تشکیل میدهد.
وی افزود: در استان البرز مصرف سالانه آبزیان معادل 9 کیلوگرم بوده در حالیکه سرانه مصرف در کل کشور 11 کیلوگرم و سرانه مصرف جهانی بیش از 20 کیلوگرم است.
ضیائیان گفت: برای مقابله با بیماریهای شهرنشینی، تغییر و اصلاح الگوی غذایی بسیار ضروری است بهویژه مصرف آبزیان و ماهی تا حد زیادی میتواند در این امر موثر باشد لذا بهمنظور فرهنگسازی مصرف آبزیان، برگزاری جشنوارههای غذا با معرفی آبزیان به عنوان غذای سالم از اهمیت ویژهای برخوردار است.