خبرگزاری کار ایران

گیویانپور در گفت‌وگو با ایلنا:

پویش"نذر آب" به دلیل شرایط بحرانی آب شکل گرفته است/ هدف ما بهبود معیشت مردم است

پویش"نذر آب" به دلیل شرایط بحرانی آب شکل گرفته است/ هدف ما بهبود معیشت مردم است
کد خبر : ۶۵۹۷۰۲

مدیرعامل جمعیت احیاگران روستاهای ایران گفت: با توجه به شرایط بحرانی وضعیت آب و حمایت خیرین، پویش اجتماعی "نذر آب" شکل گرفته و تانک آب‌شرب برای رفع نیاز در مناطق کم برخوردار تهیه شده است.

نادر گیویانپور در گفت‌وگو با ایلنا، اظهار داشت: جمعیت احیاگران روستاهای ایران که در اصفهان تشکیل شده، همراه با برنامه کاروان سلامت هلال‌احمر به استان سیستان و بلوچستان سفر کردند و در گرمترین زمان از سال به یاری و خدمت‌رسانی مردم لطیف و نجیب این استان رفتند.

وی ادامه داد: در این سفر همراه کارشناس گردشگری جمعیت احیاگران روستاهای ایران برای بررسی و پتانسیل سنجی منطقه به شهرستان سراوان و روستاهای آن سفر کردیم و مطالعات و ظرفیت‌سنجی تخصصی در عرصه اشتغال‌زایی و اقتصاد محلی که هدف مهم این جمعیت است را پیگیری کردیم.

مدیرعامل جمعیت احیاگران روستاهای ایران با اشاره به تجربه چندین ساله احیای روستا و شناسایی پتانسیل‌های اقتصادی تصریح کرد: با ارتباط گیری صمیمی و دوستانه با اهالی و بومیان منطقه اقدامات پژوهشی اولیه بسیار رضایت‌بخشی را با همکاری مسئولان محلی برای شناسایی ظرفیت‌های منطقه برای کارآفرینی و گردشگری انجام دادیم.

وی اذعان داشت: درحال حاضر با توجه به شرایط بحرانی وضعیت آب و حمایت خیرین پویش اجتناعی " نذر آب" شکل گرفته و در این منطقه نیز مخازن و تانک آب شرب برای رفع نیاز در مناطق کم برخوردار تهیه شد تا بتوانند از آب شرب و سالم بهره مند شوند.

پویش"نذر آب" به دلیل شرایط بحرانی آب شکل گرفته است/ هدف ما بهبود معیشت مردم است

گیویانپور یادآور شد: هدف اصلی و والای جمعیت احیاگران روستاهای ایران توجه به بهبود معیشت مردم و مرتفع شدن اقتصاد در راستای توانمندسازی و کارآفرینی اجتماعی است. با این حال بعضا اتفاق می افتد که افتخار امداد رسانی و خدمات بهداشتی و درمانی نیز به لطف پزشکان و پرستان شامل حال مردم می شود که در سفر به شهرستان سراوان این اقدام شایسته با همراهی پزشکان متخصص و پیرا پزشکان مهربان در روستای دَهک انجام شد.

وی با اشاره به حضور مشاور و روانشناس در کاروان سلامت افزود: آنچه در فرایند کارآفرینی محیطی و منطقه ای مورد مطالعه قرار می گیرد، پتانسیل های گوناگون جغرافیایی، انسانی، زیرساخت ها و منابع فیزیکی است.شناسایی این ابعاد درایت و تخصص های متنوع را طلب می کند و کارشناسان این بخش بایستی به علم آمایش سرزمین اشراف داشته و علاوه بر آن در حوزه های حرفه ای خود نیز از دانش و تجربه کافی برخوردار باشند.

مدیرعامل جمعیت احیاگران روستاهای ایران توجه به ابعاد فرهنگی، هنری، صنعتی، معدنی، گرشگری، اجتماعی، خدماتی و کشاورزی را از مهمترین اضلاع هندسه احیای روستاها و کارآفرینی محیطی دانسته و ادامه داد: خوشبختانه کمیته های تخصصی جمعیت احیاگران روستاهای ایران از بینش دقیق برخوردار هستند و در این حوزه ها مهارت کافی دارند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه مدیران دولتی و مسئولین محلی از این نوع فعالیت ها استقبال می‌کنند، گفت: جای بسی خرسندی است که در شهرستان سراوان دیدگاه دستگاه های دولتی و اداری برای اقدامات مثبت بسیار خوب است. نارویی فرماندار این شهرستان به محض مطلع شدن از حضور تیم کارآفرینی احیاگران روستا برنامه استقبال را تدارک و در کمترین زمان جلسات متعدد و مختلفی را با کارشناسان جمعیت در محل فرمانداری برگزار کردند.

گیویانپور تصریح کرد: اولین جلسه مربوط به حوزه جوانان و سازمان های مردم نهاد شهرستان بود که شروع فعالیت ما را قوت بخشید و انرژی نیروهای جوان این شهرستان تعامل و توسعه را دوچندان کرده و بعد از آن هر روز جلساتی را با شورای  اداری شهرستان، جلسه با عوامل امنیتی و همچنین شورای اشتغال شهرستان با همراهی استانداری و اداره کل کار و امور اجتماعی سیستان و بلوچستان شکل گرفت که نشان از توجه مدیران این شهرستان و اهمیت فعالیت های تخصصی جمعیت احیاگران روستاهای ایران است.

وی تاکید کرد: مسئله ای که باید به آن نگاه ژرف و عمیقی داشته باشیم مبحث نتیجه گرایی و مثمر شدن درخت هم اندیشی برای رسیدن به هدف است. شاید بهترین جلسه در این شهرستان آخرین نشست ما در سالن فرمانداری و صحبت با بالغ بر بیش از 100نفر از فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران و مدیران ادارات به بحث و چالش مشکلات و موانع توسعه این شهرستان و ظرفیت های تجاری بود که در آن به حل و فصل دغدغه های اشتغال، توانمندی های منطقه بخصوص در شاخه های مدیریت اراضی، کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی و صادرات مطرح و شفاف سازی شد.

این نخبه فرهنگی اظهار داشت: در بازه یک هفته‌ای که آمایش و رصد روستاهای این شهرستان انجام شد، بیش از 55 طرح برای ایجاد اشتغال و کسب و کار پایدار معرفی و تعریف شد که می توان با ارتباطات و مجموعه های همکار جمعیت احیاگران روستاهای ایران این طرح ها را در قالب کاملا فنی و علمی اجرا کرده و با الگوسازی، اقتصاد دانش بنیان و نوین را جاری کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز