در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح شد؛
تعطیلی پنجشنبهها در راستای کاهش آلودگی هوا/گسترش پارک علم و فناوری با حمایت دولت/نیاز توسعه شرکتهای دانش بنیان در البرز
ستاد اقتصاد مقاومتی استان البرز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، استاندار البرز و جمعی از مدیران کل در استانداری البرز، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدعلی نجفی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون علم و فناوری ریاستجمهوری برگزار شد با اشاره به بازدید معاون علم و فناوری ریاست جمهوری در استان البرز، گفت: حضور سورنا ستاری از طرف دولت و بازدیدهای امروز تنها در بخش کوچکی از بنگاههای تولیدی استان انجام شد درحالیکه تولیدکنندگان و مدیران دیگر هم آمادگی داشتند گزارشی از عملکرد خودشان ارائه کنند.
استاندار البرز افزود: تعطیلی روزهای پنجشنبه در استان البرز و شهرستان کرج با توجه به تعطیلی آخر هفته تهران و مسافرت مردم به سمت کرج، باعث شده آلودگی استان زیاد شود و با تایید مصوبه تعطیلی این روز در تسهیل حفظ محیط زیست، کمک میکند.
وی با اشاره به نیاز مصوبه شعاع 120 کیلومتری احداث محیط اقتصادی در استان البرز گفت: این موضوع انتظار زیادی نیست چراکه در استان قم و سمنان هم اجرایی شده است.
نجفی با عنوان اینکه در دولت تدبیر و امید شرایط خوبی در حوزه جلوگیری از کالاهای قاچاق انجام شده، ادامه داد: هنوز خیلی از بنگاههای اقتصادی و تولیدکنندگان از قاچاق کالا رنج میبرند که باید با جدیت دنبال شود.
استاندار البرز با عنوان اینکه اختیارات بانکهای سطح استان کم است، تاکید کرد در پرداخت تسهیلات باید نگاه ویژه داشت.
، ریاست سازمان برنامه و بودجه استان البرز امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ضمن خیرمقدم به معاون علم و فناوری ریاستجمهوری گفت: استان البرز توانسته سالجاری حمایت خوبی در بخش تولید و توسعه و جذب سرمایهگذاری در راستای اقتصاد مقاومتی، کسب کند.
زهرا عربشاهی با اشاره به اقتصاد دانشبنیان با یادآوری تکالیف رهبری در این حوزه اظهار داشت: اقتصاد دانشبنیان اساس اقتصاد مقاومتی است لذا مهمترین اقتصاد براساس تولید است و نیروی کار آن را فارغالتحصیلان تشکیل میدهد.
وی به تسهیلات تولید و اشتغال اشاره کرد و گفت: با حمایت و پرداخت تسهیلات میتوان به رشد و توسعه دستگاهها و بنگاههای تولیدی کمک کرد.
گسترش پارک علم و فناوری با حمایت دولت
رییس پارک علم و فناوری استان هم در این جلسه گفت: در استان همه حامی تولید دانشبنیان هستند و با وجود مراکز علمی و فناوری و وجود دانشجویان و پژوهشگران، استان البرز توانسته قطب برتر کشور باشد.
وی عطااله ربانی ادامه داد: سال 92 یک شرکت فنآور داشتیم در حالیکه امروز با وجود 105 شرکت دانشبنیان، توانستیم رتبه پنجم کشوری را به دست آوریم.
وی با اشاره به وضعیت پارک علم و فناوری، خاطرنشان کرد: 98 شرکت با حمایت دولت تدبیر و امید در پارکها فعال شدند و نمایشگاهی افتتاح شد که قراردادهای خوبی در این پارک منعقد شده است. یکی از کارهایی که دنبال شده با ساختار علمی است و توسعه مراکز رشد و نوآوری نیز در شهرستانها در حال گسترش است.
ربانی به همکاری با بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: 42 میلیارد تومان حاصل فروش شرکت های دانش بنیان است.
ربانی در پایان گفت: بعضی از شرکتها با بعضی از وزارتخانهها قرار داد دارند که هنوز مطالبات آنها انجام نشده لذا خواستار پیگیری این قراردادها هستیم.
نیاز گسترش شرکت های دانشبنیان
حمیدی، مدیرکل فناوری اطلاعات استانالبرز با اعلام اینکه مراکز شتابدهی در البرز محدود است، گفت: ساختار ارزیابی شرکتهای استارت آپ و تبدیل به شرکتهای دانشبنیان یکی از مطالبات علمی در این بخش به شمار میرود.
توسعه زیرساختهای دولت الکترونیک؛ اجرای پروژه هوشمند سازی 170 مدرسه؛ پروژه جمع آوری و بازیافت پسماندهای الکترونیکی از دیگر برنامه های این اداره کل اعلام شد.