وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی مطرح کرد:
سرمایه انسانی و ظرفیت طبیعی؛ دو محور توسعه کردستان
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی صبح امروز در شورای اداری شهرستان بانه گفت: من در بسیاری از مسایل مهم با کردها مشورت میکنم چرا که کردها تحلیلگران برجسته و خبره ای دارند.
به گزارش ایلنا، علی ربیعی افزود: توسعه متوازن از سیاستهای همیشگی دولت است و برای تحقق این هدف، استانهای کمتر توسعه یافته و پیرامونی به روند توسعه کشور پیوند زده میشوند.
وی گفت: نظام حمایت اجتماعی ما به سمت مناطق پیرامونی و محروم سوق داده شده و این امر در بودجه سال آینده نیز به خوبی لحاظ شده است.
ربیعی به برنامه اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی برای مناطق کمتر توسعه یافته نیز اشاره کرد و گفت: ما در این برنامهها تبعیض مثبت نیز پیشبینی کرده ایم که عمدهترین شاخصها معکوس درآمدی، محروم و مرزی بودن است.
وی اشتغال و فقرزدایی را دو سیاست دولت برای توسعه متوازن کشور دانست و گفت: امیدوارم این جریان در بودجه ۹۷ پایدار شود و با تداوم در سالهای آینده، به سمت توانمند سازی اقشار ضعیف و افزایش سطح رفاه حرکت کنیم.
علی ربیعی با اشاره به نرخ بیکاری در برخی استانهای مرزی افزود: مرزی بودن استان از پتانسیلهای توسعه است که باید از این فرصت برای کاهش بیکاری و تسریع در روند توسعه اقتصادی بهره گرفت و در این راستا سیاست عمده کشور برای توسعه وفقرزدایی در مناطق مرزی بزودی آغاز میشود.
ربیعی سرمایه طبیعی کردستان را از ظرفیتهای بالقوه آن دانست و گفت: در این خصوص باید سرمایه انسانی را به پتانسیلهای طبیعی کردستان پیوند بزنیم.
به گفته وی، توسعه نیاز به سرمایه گذاری بلند مدت و چندین ساله دارد و باید تمامی استانهای کشور علاوه بر بهره گیری از توان بخش خصوصی از توان و ظرفیت نخبگان نیز استفاده کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مردمان بانه را مردمانی سخت کوش، تحصیلکرده وشهرستان بانه را دارای پتانسیل بزرگ برای توسعه دانست و ادامه داد: این شهر ظرفیت گردشگری دارد، اما یک شهر گردشگری نیست.
او گفت: باید تلاش کنید کسانی که برای خرید به بانه میآیند دو روزی را در این شهر به گونهای سپری کنند که اهداف گردشگری و توسعه بانه نیز محقق شود.