مدیرکل برنامهریزی و توزیع جهادکشاورزی اعلام کرد:
عرضه 102هزارتن کالایاساسی در ماه رمضان در کشور / اجرای طرح ضیافت با توزیع اقلام اساسی در تعاونیها
مدیرکل دفتر برنامهریزی تامین، توزیع، تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهادکشاورزی گفت: 102 هزار تن کالای اساسی در قالب طرح ضیافت ماه مبارک رمضان به منظور جلوگیری از افزایش قیمت ها و تنظیم بازار در سراسر کشور عرضه می شود.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «مسعود بصیری» با اعلام این مطلب اظهار داشت: توزیع استانی این کالاها از طریق شرکت های مباشر ما و با قیمتهای مصوب تنظیم بازار انجام می شود.
وی افزود: در طرح ضیافت تلاش می کنیم کالاهای پر مصرف و اساسی خانوارها در ایام رمضان مانند برنج، شکر، گوشت قرمز و مرغ از طریق فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی های مصرف و میادین میوه و تره بار با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان به ویژه دهک های پایین جامعه برسد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین و توزیع جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: در قالب طرح ضیافت، توزیع 30 هزار تن برنج خارجی باکیفیت، 20 هزار تن شکر مصرف خانوار ، 30 هزار تن شکر مصرف صنف و صنعت و شیرینی پزی ها، 20 هزار تن گوشت مرغ منجمد باکیفیت و دو هزار تن گوشت قرمز منجمد در سراسر کشور پیش بینی شده است.
بصیری در عین حال گفت: هر استان با توجه به جمعیت و شرایط خود، جایز است جامعه هدف را از طریق کارگروه تنظیم بازار همان استان تعیین و کالاهای اساسی را توزیع کند.
وی همچنین از عرضه مستقیم خرما در غرفه های میادین میوه و تره بار استان تهران خبر داد و گفت: به رغم آن که خرما جزو کالای اساسی و حساس نیست، اما به علت افزایش مصرف این محصول در ماه رمضان، بستر را برای عرضه مستقیم آن آماده و مدیریت کرده ایم.
وی بیان کرد: ما تلاش کردهایم حوزه مصرف را به مراکز تولید و ذخیره سازی خرما بدون واسطه متصل کنیم تا خرما با قیمت مناسب و به میزان مورد نیاز به دست مصرف کنندگان برسد.
بصیری گفت: برای تامین و ذخیره کالاهای اساسی و ضروری در ماه رمضان مشکلی وجود ندارد و اولویت در تامین این کالاها با تکیه بر منابع و تولیدات داخلی است.
وی درباره روغن و لبنیات نیز گفت: ما از صنایع روغن و لبنیات در خواست کردیم در ایام ماه مبارک رمضان این محصولات را با قیمت متعادل تر در اختیار مردم قرار دهند و انجمن روغن نیز موافقت کرده است این محصول را با 5 درصد تخفیف در بازار عرضه کند.
بر اساس این گزارش، دولت در آستانه ماه مبارک رمضان برای کنترل سطح قیمت ها، دستورالعملی به واحدهای نظارتی ابلاغ کرد تا بر اقلام اساسی مورد تقاضای مردم که در قالب 13 قلم کالای دستهبندی شده است، نظارت بیشتری صورت گیرد.
با افزایش تقاضای کالاهای پرمصرف در ماه مبارک، توزیع برنج، شکر، گوشت و مرغ با قیمت مصوب از سی و یکم اردیبهشت در سراسر کشور آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
در صورتی که مردم درباره قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده شکایتی داشته باشند، می توانند با شماره سامانه 124 نظارت بر گرانفروشی و تخلف اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه 135 تعزیزات کشوری تماس بگیرند.