مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان مطرح کرد:
ضرورت ایجاد بنگاههای اقتصادی کوچک در مناطق حاشیهای
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان گفت: ایجاد شرکتهای شتاب دهنده در قالب بنگاههای کوچک و متوسط به منظور ایجاد حلقههای واسط با بازار و اعلام نیازهای بازار برای تولید در مناطق حاشیه ای ضروری است.
به گزارش ایلنا، محمدرضا جهانگیری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان امروز در نشست بررسی اجرای طرح نجات با موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح ملی ستاد بازآفرینی شهری و طرح نجات استان، مراکز آموزش فنی و حرفه ای در نقاط حاشیهای کرمان، سیرجان و شهربابک راه اندازی شده اند افزود: در سیرجان ٢ محله و شهربابک نیز یک محله برای اجرای توانمندسازی و اشتغال افراد آسیب دیده در نظر گرفته شده است.
وی ادامهداد: تاکنون ٥٠٤ نفر دوره آموزش دادهشده و ١٠٠ هزار و ١٩٧ نفر ساعت آموزش به افراد متقاضی ارائه شده است.
جهانگیری با تاکید بر اینکه مهمترین چالش، استقبال نکردن مردان ساکن در مناطق حاشیه نشین از آموزش های فنی و حرفه ای است، فرهنگ ضعیف کار را از مشکلات موجود در این راستا دانست و بیان کرد: ایجاد شرکتهای شتابدهنده در قالب بنگاه های کوچک و متوسط به منظور ایجاد حلقه های واسط با بازار و اعلام نیازهای بازار برای تولید در مناطق حاشیه ای ضروری است.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: وجود تسهیل گران فعال به عنوان رابط بین مردم و دستگاه های اجرایی به منظور ترجمه برنامههای دولتی و هماهنگی و همسوسازی مخاطبان نیز در مناطق حاشیه ای ضروری است.