خبرگزاری کار ایران

استاندار کرمان مطرح کرد:

شهرستان فاریاب با پتانسیل و ظرفیت بالای طبیعی متفاوت از جنوب استان کرمان

استاندار کرمان گفت: شهرستان فاریاب با پتانسیل و ظرفیت بالای طبیعی در بخش‌های کشاورزی و معادن، متفاوت از جنوب استان است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی صبح چهارشنبه در ادامه سفر دو روزه خود به جنوب استان، با حضور در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان فاریاب(گام دوم مثلث توسعه اقتصادی)، از رشد 8 درصدی نرخ مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی طی دولت تدبیر و امید خبر داد و افزود: در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان در استان کرمان بیش از 43.9 درصد رشد داشته است.

وی  تصریح کرد: میزان مصرف برق در استان کرمان نیز در بخش صنعتی نشان از افزایش رشد صنعتی استان دارد.

استاندار کرمان ضمن تبیین نتایج طرح همیاران آب در استان کرمان، تغییر الگوی کشت را یکی از دستاوردهای دولت یازدهم عنوان کرد و یادآورشد: طرح همیاران آب، مدیریت مصرف و فرهنگ درست استفاده از منابع آبی را باعث شده است.

نماینده عالی دولت یازدهم در استان کرمان همچنین با اشاره به آمار مقایسه‌ای اشتغال ایجاد شده در استان کرمان در دولت تدبیر و امید، خاطرنشان کرد: در سال 93، 23 هزار و 721 نفر، در سال 94، 32 هزار و 359 نفر ، و شش ماهه نخست سال جاری 26 هزار 707 نفر اشتغال در استان کرمان ایجاد شده است.

رزم حسینی عقلانیت و آرامش سیاسی حاکم بر سراسر استان را، بستری مناسب برای اجرای فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: شهرستان فاریاب با پتانسیل و ظرفیت بالای طبیعی در بخش‌های کشاورزی و معادن، متفاوت از جنوب استان است.

وی همچنین ضمن قدردانی از همکاری و همراهی ائمه جمعه سراسر استان بویژه امام جمعه شهرستان فاریاب بخاطر تسلط بر مسائل و مشکلات اقتصادی، گفت: فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی، فرهنگ درست مصرف کردن، فرهنگ کار و تلاش و قناعت می‌تواند توسط امامان جمعه ایجاد شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه تاکنون معین منطقه فاریاب مشخص نشده است، افزود: ما در انتخاب موسسات دقت و مطالعات زیادی انجام می‌دهیم زیرا معتقد هستیم موسساتی می‌توانند کار را به دست گیرند که انگیزه کافی و تعلق خاطری به منطقه برای انجام کارهای مثبت داشته باشند.

رزم حسینی بر انتخاب هر چه سریع‌تر معین منطقه فاریاب تاکید کرد و یادآورشد: ما به دنبال کارهای بلندمدت و ماندگار در مناطق هستیم لذا در انتخاب معین مناطق حساسیت وجود دارد و همین امر موجب شده است تا بررسی معین منطقه فاریاب به طول بیانجامد.

وی با تاکید براینکه راندمان بخش کشاورزی منطقه فاریاب، فاصله زیادی با حد مطلوب و آیده آل دارد، تصریح کرد: در فاز اول باید کشاورزان بزرگ را توضیح، هدایت و آموزش داد و در فاز دوم تجمیع بخش کشاورزی صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: اصل مهمی که در منطقه فاریاب باید به آن پرداخته شود، اصل آب و خاک منطقه است که یک مدیریت یکپارچه را می‌طلبد.

استاندارکرمان با اشاره به تدوین پیوست فرهنگی اقتصاد مقاومتی، گفت: اقتصاد مقاومتی را در استان کرمان با کار مضاعف و به صورت خودجوش و داوطلبانه دنبال کرده و با تعریف مدل هشت زون اقتصادی استان، 16 موسسه توانمند به عنوان معین مناطق پای کار آمدند.

رزم حسینی افزود: پیشرفت پروژه‌های اقتصاد مقاومتی توسط معین‌های اقتصادی در مناطق، نسبت به پروژه‌های دولتی استان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را دارند.
وی با اشاره به مدیران ریسک‌پذیر جوان جنوب استان، یادآورشد: از مدیران درخواست می‌شود با نهایت آرامش مشکلات مناطق را با تلاش و پیگیری مرتفع سازند.
 
تشکیل21 جلسه اقتصاد مقاومتی با 71 مصوبه در شهرستان فاریاب

فرماندار فاریاب نیز در ادامه این جلسه به تعداد تفاهم نامه‌های منعقد شده در شهرستان فاریاب در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی اشاره کرد و گفت: از مجموع 16 پروژه به میزان 87 میلیارد و 500 میلیون ریال در قالب مثلث توسعه اقتصادی در شهرستان فاریاب، تنها سه پروژه فعال است.

نیک نفس با اشاره به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شهرستان فاریاب، افزود: از مجموع 54 پروژه دولتی اقتصاد مقاومتی شهرستان، 11 پروژه به اتمام رسیده و 43 پروژه در حال اجراست که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها 59 درصد است.

وی از تشکیل 21 جلسه اقتصاد مقاومتی در شهرستان فاریاب با 71 مصوبه خبرداد و یادآورشد: از مجموع 17 پروژه اقتصاد مقاومتی در بخش خصوصی با حجم سرمایه‌گذاری 19 میلیارد تومان، 4 پروژه صد درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مابقی در حال اجرا هستند.

فرماندار فاریاب همچنین به اجرای طرح‌های اشتغالزایی کمیته امداد در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: در قالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، صندوق‌های خرد توسعه روستایی نیز در شهرستان فاریاب راه اندازی شده است.
 
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، همچنین در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان فاریاب (گام دوم مثلث توسعه اقتصادی) مسائل مربوط به واحدهای صنعتی و معدنی مشکل‌دار مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر : ۴۵۲۲۱۴