برای مقابله با خشکسالی از روشهای جدید علمی استفاده شود
استاندار ایلام در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خواستار استفاده از روشهای جدید علمی روز و تجربیات کشورهای پیشرو برای مقابله با پدیده خشکسالی شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، محمدرضا مروارید در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که در محل استانداری برگزار شد، ضمن اشاره به اثرات منفی پدیده خشکسالی در ابعاد مختلف، اظهار داشت: برای مقابله با این پدیده، باید از روشهای علمی روز و تجربیات کشورهای پیشرو در این زمینه استفاده کرد.
وی در این زمینه اضافه کرد: باید دلایل وقوع خشکسالیهای اخیر به روش علمی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
استاندار ایلام ضمن تشکر از سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان به خاطر برنامهریزی برای برگزاری همایش استانی مدیریت بحران در اسفندماه سال جاری، اظهار داشت: در کنار محورهای طرح شده برای همایش، مباحث نظری مدیریت بحران نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین خواستار استفاده از ظرفیت کارگروههای 14 گانه ذیل شورای هماهنگی مدیریت بران استان در برگزاری همایش شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز در این جلسه اظهار داشت: طبق مقررات مدیریت بحران کشور، در زمان وقوع سوانح طبیعی، غیر از خسارات وارده بر منازل مسکونی، دولت به هیچ وجه مجاز به پرداخت خسارات به سایر بخشها نمی باشد و خسارات وارده بر بخشهای مختلف باید از طریق بیمه پرداخت شود. لذا لازم است مردم از ظرفیت بیمه در این زمینه استفاده کنند.
پولادی همچنین خواستار نظارت بیشتر فرمانداران بر پروژههای عمرانی که اعتبار آنان از محل اعتبارات مدیریت بحران تأمین شده است، شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری نیز در این جلسه، خواستار توجه به موضوع پدافند غیرعامل در همایش استانی مدیریت بحران شد.
وی همچنین ابراز داشت: از ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی استان برای پربارتر برگزار کردن همایش مدیریت بحران استفاده شود.
عسگری همچنین خواستار استفاده از سیاستهای تشویقی جهت ترغیب کشاورزان به بیمه مزارع کشاورزی شد.
کرمی- مدیرکل مدیریت بحران استانداری- نیز در این جلسه از فرمانداران استان و اعضاء استانی و شهرستانی مدیریت بحران به خاطر زحمات صورت گرفته تشکر کرد.