خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان:

بیش از 800 هکتار عرصه صنعتی آماده واگذاری به سرمایه گذاران است

بیش از 800 هکتار عرصه صنعتی آماده واگذاری به سرمایه گذاران است
کد خبر : ۴۴۶۶۷۱

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت: هم اکنون 33 شهرک و ناحیه صنعتی در گیلان در دست بهره برداری قرار دارد و با آمادگی زیر ساخت های صنعتی، بیش از 800 هکتار عرصه، قابل واگذاری به سرمایه گذاران است.

به گزارش ایلنا از رشت، طهمورث لاهوتی اشکوری با بیان بهره برداری از 33 شهرک و ناحیه صنعتی از مجموع 36 شهرک و ناحیه مصوب در گیلان تصریح کرد: هم اکنون یک هزار و 744 هکتار عرصه در اختیار شرکت شهرک های صنعتی گیلان قرار دارد که عملیات زیرساختی در  یک هزار و 273 هکتار از این مساحت به انجام رسیده است.

وی با اشاره به واگذاری 486 هکتار عرصه صنعتی به سرمایه گذاران خاطرنشان کرد: هم اکنون 806 واحد صنعتی در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی با ایجاد اشتغال برای بیش از 14 هزار نفر در حال بهره برداری قرار دارند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان با بیان احداث زیرساخت های اساسی مانند راه ها و مسیر دسترسی، آب، برق، گاز، تلفن، تصفیه خانه فاضلاب صنعتی، مراکز آتش نشانی، ایجاد فضای سبز و ... تصریح کرد: هم اکنون  823 هکتار زمین در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان، آماده واگذاری به سرمایه گذاران برای راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی هست.

وی همچنین از انجام مراحل ساخت و ساز و احداث 658 واحد صنعتی جدید در سطح شهرک های صنعتی گیلان خبر داد.

لاهوتی اشکوری تهیه زمین مناسب برای اجرای طرح های صنعتی و طراحی مطابق با آخرین اصول فنی و مهندسی روش‌های شهرک سازی، عدم نیاز به کسب مجوز جداگانه از ادارات مرتبط، دسترسی آسان و سریع به امکانات زیربنایی...، استفاده از خدمات نرم‌افزاری (مشاوره ای فنی، مهندسی، مدیریتی و ...) توسط مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، ارائه خدمات رایگان در زمینه صدور مجوزهای ساخت و ساز و پایان کار برای واحدهای صنعتی، استفاده از خدمات مشترک ساماندهی شده و کاهش هزینه های سرمایه گذاری، امکان اجاره و خرید کارگاه های کوچک آماده و پیش ساخته به منظور تسریع در بهره برداری و اشتغال‌زایی و ... را از جمله مزیت های راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی عنوان کرد و افزود: استان گیلان قابلیت های ارزشمندی برای راه اندازی کسب و کارهای جدید در راستای تولید و صنعت داراست.

وی همجواری استان گیلان با کشورهای آذربایجان، روسیه، ترکمنستان و قزاقستان و امکان تبادل سریع و کم هزینه کالا و خدمات، وجود امکانات زیربنایی از قبیل راه های خاکی، آبی، هوایی، فعالیت بنادر با ظرفیت 11 میلیون تن در سال و امکان دسترسی به مواد اولیه مورد نیاز در صنایع مختلف را بخشی از مزیت های راه اندازی واحدهای صنعتی در گیلان برشمرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز